Australští chlapci (12) se museli kolektivně omlouvat ženám za „sexismus“ a „znásilnění“

Sdílet

Australská Brauer College secondary school ve Victorii se stala minulý týden svědkem neuvěřitelné akce. Vedení školy nařídilo žákům mužského pohlaví – chlapcům ve věku 12 (!) let, aby se během veřejného shromáždění žáků školy veřejně omluvili ženám za „sexismus a znásilnění“. Ve 12. letech ale chlapci ještě o sexismu nic neví a určitě nikoho neznásilnili! To ale podle vedení školy nevadí a je třeba vnucovat pocit viny již od dětství. Tak se pak formují slabošské osobnosti a poddajné ovce. Zkušenosti s vnucováním viny za židovský holocaust (skončil 1945!) to ostatně dosvědčují.

Akce vyvolala pobouření rodičů a veřejnosti a tak se musela ředitelka školy Jane Boyle „omluvit“. Prý to byla dobře míněná akce… ale část byla nevhodná… Podobné ředitelky Boyle jsou produktem agresivní indoktrinace západního školství neomarxistickými vládami a neziskovkami. Ty instruují a financují globální finanční elity, jejichž cílem je zničení bílého goye. Budou běloši nečinně stát a koukat, jak je vedou na porážku?!

Kiwi


Sdílet

2 Replies to “Australští chlapci (12) se museli kolektivně omlouvat ženám za „sexismus“ a „znásilnění“

  1. Tak si říkám, jestli nemůže být součástí vnucování viny za ty holokausty a Osvětimy i neustálé spamování veřejného prostoru číslem ŠEST MILIÓNŮ. Jak jsem uváděl v jiném příspěvku, odkazy zde:
    Ministr Blatný o očkování:
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/do-konce-cervna-ma-byt-ockovano-sest-milionu-lidi-40353626#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=1BECuOCFALu-202103111748&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    Pracovní inzerát na zaměstnání v pojišťovně („Práce do které chodíte kvůli sobě a šesti milionům dalších lidí“)
    https://vzp.cz/kariera
    T-Mobile Czech Republic – Více než 6 milionů zákazníků:
    https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=t+mobile+%C5%A1est+milion%C5%AF
    Inzerát (loterie): Hrajte zdarma o 6 000 000
    https://vitezove.cz/vanocni-megatrefa-hrajte-zdarma-o-6-milionu/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *