A je to tady! Generální ředitel Pfizer, “ vakcína před mutacemi asi nechrání… budete si kupovat a píchat naší vakcínu každý rok“!

Sdílet

Vakcína je svoboda! Vakcína nám vrátí normální život! Vakcíny jsou bezpečné! Vzpomínáte si na ta vznešená hesla a provolání „český a slovenských“ politiků a „odborníků“?!

Podle generálního ředitele farmaceutické firmy Pfizer Alberta Bourly to tak podle všeho nebude. Bourla poskytl exkluzivní rozhovor americké stanici NBC News a tam si není jist, že jím vyráběná a prodávaná vakcína bude očkované chránit proti mutacím koronaviru. Podle jeho názoru je vše teprve na začátku a je potřeba počkat na výsledky výzkumu a testů a ty budou až za řadu let!

Podle jeho názoru vydrží ochrana po 2. dávce asi tak 6 měsíců a bude tedy potřeba další dávka. Dr. Bourla je toho názoru, že nejlepší bude, když si všichni lidé budou každý rok oživovat ochranu další vakcínou, kterou on jim prodá! Zajímavé je rovněž jeho vyjádření, že současný Izrael je „laboratoří světa“. To je poněkud pikantní, protože sám Bourla je židovského původu a údajně praktikující Žid řídící se talmudem a tórou.

Ale Pfizer již prý vyvíjí vakcínu pro děti!

Připomenu, že vakcína od firma je vakcína zcela nového druhu, která ještě nikdy nebyla použita a před tím nebyla vlastně vůbec testována! Všechny informace o údajné funkčnosti a bezpečnosti pocházela pouze z oficiální tiskové zpráva! Na základě takové informace rozhodla „česká“ vláda o nasazení vakcíny pro české obyvatelstvo!

Dr. Bourla je vzděláním veterinář a je potomkem řeckých přeživších židovského holocaustu, který se narodil na území Řecka.

vědátor


Sdílet

One Reply to “A je to tady! Generální ředitel Pfizer, “ vakcína před mutacemi asi nechrání… budete si kupovat a píchat naší vakcínu každý rok“!”

  1. Jen aby tak náhodou neprasklo, že ten povedený virus vznikl v laboratoři oné firmy proto, aby bylo proti čemu očkovat a sypaly se penízky z vakcín. Vycházím z toho, že farmaceutickým firmám už dávno nejde o zdraví lidí, ale hlavně o odbyt výrobků a zisk. Zachytil jsem také, že schvalovací orgány jsou už mnohdy příliš napojeny na farmaceutické firmy. No jen se podívejme, jak je problém schválit levný existující lék s tím, že zabírá proti nové nemoci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *