V liberálně demokratickém Německu přestávají lékaři ošetřovat politiky opoziční AfD!

Sdílet

Liberální demokracie se stále více začíná podobat podivné totalitě, kde jsou lidé s „nesprávnými“ názory nejenom umlčováni a trestně stíháni, ale už je odmítají ošetřovat i lékaři.

Vyprávět by o tom mohla regionální politička opoziční proti imigrantské AfD Andrea Zürcher (37) ze západoněmeckého Waldshut, která bude za AfD kandidovat do Bundestagu (německý parlament). Opoziční politička trpí chronickými potížemi a proto musí absolvovat pravidelné lékařské kontroly u „praktického“ lékaře (Hausärzt). Minulý čtvrtek ale nevěřila svým uším, lékař jí informoval, že jí kvůli jejím politickým názorům již nebude ošetřovat! Prý se o jejích politických aktivitách dočetl v novinách a vyřazuje jí tedy ze své praxe. Oficiálně je něco podobného sice německými zákony zakázáno, ale kdo by si tím lámal hlavu! Politička sice podala na lékaře trestní oznámení, ale dá se předpokládat, že bude odloženo. Stejně jako nikdy nejsou dopadeni útočníci, kteří přepadají politiky AfD, či zapalují jejich auta a domy. V německém alternativním tisku se otevřeně hovoří o spolupráci části německých bezpečnostních složek a Antifou a imigrantskými gangy, které teror proti AfD vykonávají. Jaký je vlastně rozdíl mezi komunistickým režimem a liberální demokracií v otázce svobody slova a politického projevu?

Milan v Německu


Sdílet

2 Replies to “V liberálně demokratickém Německu přestávají lékaři ošetřovat politiky opoziční AfD!

  1. Odpověděl bych na poslední otázku, už vlastně žádný, stejné už to je jak za bolševika, ne-li horší. Tady je prakticky nový bolševismus pod taktovkou těch nehorázně nejbohatších.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *