Orbán vyhlásil válku liberalismu. Dětské genderové knihy budou muset mít při prodeji vysvětlující lístek

Sdílet

V Maďarsku se bude smět prodávat pohádková kniha pro „děti“ Meseország mindenkié“ (pohádková země patří všem) pouze s vysvětlujícím lístkem. To má zaručit ochranu maďarských dětí před agresivní genderovou propagandou, kterou kniha přináší. Knihu vydal lesbický svaz Labrisz a kniha obsahuje 7 tradičních maďarských lidových pohádek, které jsou ale denderově upravené. Novými dětskými „hrdiny“ se v pohádkách stávají žena, černoch, homosexuál a invalida, jejich protivníci již nejsou pouze draci a zlé čarodějnice ale i zlí odpůrci „nových pohlaví“! V jedné pohádce se zamiluje cikánský homosexuál do bílého invalidy.

Maďarsko a Polsko jasně vedou v odporu proti západní genderové a lgbt propagandě. Maďarsko například přijalo ústavní zákon, že rodinu tvoří muž (otec) a žena (matka) a jasně vyloučilo z pojmu rodina „duhové rodiny“. To ostře kontrastuje s postoji „české“ vlády, která naopak lgbt agendu jednoznačně podporuje a prosazuje. Podobně tomu je i na Slovensku, kde byla na post (nikoliv zvolena) pro lgbt pRezidnetka Čaputová.

Milan v Německu


Sdílet

One Reply to “Orbán vyhlásil válku liberalismu. Dětské genderové knihy budou muset mít při prodeji vysvětlující lístek”

  1. Jaký je asi poměr rozumných lidí a retardů v populaci… Genderoví fanatičtí aktivisté jsou jako vřed, který roste. Islámští fanatici totéž, ekologičtí také (ti už mají svou „ikonu“).
    Problém není v fanatických magorech ale v těch, kteří jim slepě naslouchají – nezapomeňte na fanatického „génia“ A. Hitlera. Někdo touží zopakovat minulost na více frontách…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *