Mladí uprchlíci upálili švédskou důchodkyni, do vězení nepůjdou

Sdílet

Gang 4 mladistvých uprchlíků zapálil dům staré ženy ve švédském Nässjö (žije zde asi 17 tis obyvatel!). Žena v něm následně uhořela. Nässjö se někdy přezývá „little Mogadishu“ (malé Mogadišu) podle obrovského množství uprchlíků ze Somálska, kteří žijí na dávkách a dál vedou životní a kulturní styl, jaký vedli v Africe. Policie sice pachatele dopadla, ale všem je prý méně než 15 let a tak do vězení nepůjdou.

Teror uprchlických gangů zachvátil již i malá švédská města a policie je bezradná. Politický a mediální establishment předstírá, že žádný problém s kriminalitou uprchlíků neexistuje a naopak se snaží kriminalizovat ty, kteří na tuto skutečnost poukazují.

VIP


Sdílet

2 Replies to “Mladí uprchlíci upálili švédskou důchodkyni, do vězení nepůjdou

  1. Proč už mě to nepřekvapuje… Rovni jsme si před bohem, o žádné jiné rovnosti nevím. Ale zarputilí multikulti ultrakorektní demokraté vám to jistě vysvětlí.

  2. Svedsko uz je uplne v r..i, a to bola kedysi top krajina na zivot…vzor pre ostatnych…Bohuzial Svedska vlada na svojich ludi (rodenych svedov) zvysoka serie…toto nedopadne dobre….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *