Nejlépe placeným státním úředníkem v USA je dr. Fauci, který straší koronavirem a propaguje vakcíny. Po Prymulovi další korona multi milionář?

Sdílet

Nejlépe placeným státním úřadníkem v USA je dr. A. Fauci (nyní poradce prezidenta Bidena), který od začátku podivné pandemie koronaviru straší veřejnost děsivými scénáři, radil vládě a prezidentovi neustálé lockdowny a nyní zase propaguje vakcinaci celé populace. V roce 2019 si Fauci vydělal 417 000 USA a to je víc než prezident USA (400 000 USD)! Fauci je přitom trochu kontroverzní postava, sám totiž svá doporučení nerespektuje a podle všeho se sám naočkovat vakcínou nenechal, On tedy tvrdí, že ano, ale druhý den po údajné aplikaci vakcíny si nemohl vzpomenout, do které paže jí vlastně dostal!

V ČR také mají očkovacího milionáře vládního úředníka Prymulu. Prymula vydělal na očkování (pardon firma jeho právě vystudované dcery) stovky milionů na „studiích“ ( česky se tomu říká úplatky) od farmaceutických firem a podobně jako Fauci stále požaduje ničení země nekonečnými karanténami a ničení zdraví Čechů tureckými vakcínami od firem BioNtech/Pfizer.

Koronavirová pandemie tak pomohla vytvořit novou sektu multimilionářů – vládních epidemiologů.

Sára Stein. NYC, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *