Uprchlík (20) má na svědomí vraždu, znásilnění, násilné přepadení, ozbrojenou loupež… belgický soud ho ale předem prohlásil za „mentálně narušeného“ a tak do vězení asi nepůjde

Sdílet

V Belgii rozplétá policie a prokuratura kriminální minulost iráckého uprchlíka H. D.. Ten již v 16. letech zavraždil a oloupil drogového dealera Galaada Titeuxve městě Liège. Uprchlík shodil dealera ze střechy 27. patrové budovy a oloupil ho asi o 950 liber. Kromě toho je uprchlík obviněn ze znásilnění 16. leté dívky.

Na svůj mladý věk toho uprchlík stihl již opravdu hodně. Z minulosti má na krku loupežné přepadení, ozbrojenou loupež a další trestné činy, podle prokurátora se jedná o psychopata a měl by být zavřen ve vězení. jenže podle podle obhájce a soudů se jedná o mentálně narušeného jedince a měl by prý být spíš poslán na léčení. Uprchlík byl již dříve ve vazbě pro mladistvé, kde ale napadal personál a demoloval zařízení a tak musel být převezen do věznice pro dospělé. Zda tam zůstane, nebo poputuje do blázince se ještě uvidí.

Bruselan živící se prací


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *