Ve skotském Edinburghu někdo vyvěsil plakáty „je ok být běloch“! Naštěstí zasáhla uvědomělá občanka a plakáty strhala a vše nahlásila policii. Místní poslance je zděšen z rasismu Skotů

Sdílet

Ve skotském Edinburghu se objevily plakáty „it is ok to be white“ (je ok být běloch) a „white lives matter“ (na bílých životech záleží). To velmi rozzuřilo místní uvědomělou občanku, která je strhala dolů a vše běžela udat na policii. Podle aktivistky „prý byl šok vidět tyhle plakáty a tak si uvědomila, že žije v rasistické společnosti a chtěla něco udělat pro nápravu“. Ke zlepšení prý povede pouze občanská angažovanost jejího typu. Policie incident nyní vyšetřuje.

Zděšení rovněž projevil místní sociálně demokratický politik Ian Murray, Podle něj prý Skotsko není imunní proti nenávisti a netoleranci a ocenil angažovanou aktivistku, která plakáty odstranila a vše nahlásila policii.

Překvapivě kampaň „black lives matter“ je naopak oficiálně podporována a propagována. V liberální demokracii si zjevně všichni rovní nejsou a běloši se ve svých vlastních zemích stali občany 3. kategorie.

LIPO


Sdílet

One Reply to “Ve skotském Edinburghu někdo vyvěsil plakáty „je ok být běloch“! Naštěstí zasáhla uvědomělá občanka a plakáty strhala a vše nahlásila policii. Místní poslance je zděšen z rasismu Skotů”

  1. Z článku: „V liberální demokracii si zjevně všichni rovní nejsou a běloši se ve svých vlastních zemích stali občany 3. kategorie.“
    Komentář Jerryho Uchamury: 3. kategorie? Chápu to správně takto:?
    I. kategorie – ti kteří vládnou a je společensky nepřijatelné je i jen náznakem kritizovat (bez komentáře)
    II. kategorie – vyvolené menšiny jako barevní, muslimové, teploušstvo (+ režimní přisluhovači a páníčci ze Západu, částečně také štětky, feťáci atd.)
    III. kategorie (párjové, otroci) – spořádaná a pracující bílá rodina???

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *