Umírání důchodců v německém Miesbachu po očkování koronavirovou vakcínou – ze 41 očkovaných 7 zemřelo a 34 mělo pozitivní test a onemocnělo! V ČR zatím nic? Tomu někdo věří?

Sdílet

Tak se nám očkování novou tureckou vakcínou proti koronaviru od firem BioNtech/Pfizer daří. Po veřejně oznámeném úmrtí 23 norských důchodců se objevil podobný případ i v Německu v domově důchodců v Miesbachu (Bavorsko). Ze 41 testovaných důchodců (všichni očkovaní) jich 34 mělo pozitivní nález a u řady propukla nemoc a 7 z nich dokonce zemřelo! Přitom za období od března do prosince 2020 zemřelo s koronavirem pouze 5 seniorů! To prudce kontrastuje se 7 úmrtími očkovaných seniorů za necelý leden 2021!

Je velmi divné, že žádný podobný případ zatím nehlásí ČR/Slovensko. Tomu má informovaná veřejnost věřit?! Češi i Slováci by měli vzít rozum do hrsti a neprověřenou tureckou vakcínu odmítnout! Nejste žádní pokusní králíci pro západní farmaceutické firmy! Nyní jde o fyzické přežití národa a proto musíme všichni vzít rozum do hrsti a globalistům a jejich místním slouhům se rozhodně postavit!

vědátor


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *