V Německu již oficiálně oznámili „koncentrační místa“ pro „porušovače korona karantény. Kdy s podobným nápadem přijde Prymula, nebo Hamáček?

Sdílet

V Německu korona totalita „přítuhuje„. Některé spolkové země již oznámily, že pro osoby porušující korona karanténu mají nachystané „koncentrační místa“. Do těch budou odvezeni policií a stráženi tam budou „strážní službou“. Prý se bude jednat o kliniky, „centrální sběrná zařízení“ (zentrale Sammelstellen) a věznice pro mladistvé! Jak dlouho budou dotyční muset v podobných zařízeních zůstat, není zatím známo. Dalším opatřením mají být velké pokuty za nedodržování ochranných opatření. Například  Bádensko-Württembersko má již vyčleněné 2 kliniky. V Bavorsku se podobná zařízení urychleně připravují s cílem přivést občany k poslušnosti (oficiální vyjádření v mediích!), v Schleswig-Holsteinsku to bude vězení pro mladistvé, V Brandenbursku vazební věznice a v Sasku se připravuje „ubytovací objekt“. Podobně to je v i Berlíně a dalších spolkových zemích. V praxi to asi bude fungovat tak, že dotyčný bude zatčen a odvlečen policií a držen v nějakém výše uvedeném „koncentračním táboře“. tam bude muset nedobrovolně setrvat blíže neurčenou dobu.

V celé zemi se připravuje další zpřísnění již zavedených opatření a vážně se na úrovni vlády hovoří o zákazu pohybu více než 15km od místa bydliště!

Korona totalita zde nabírá neuvěřitelné tempo. V Německu mají s těmi „koncentračním tábory“ z minulosti velké zkušenosti a tak je na co navazovat.

Něco podobného se vyzkoušelo již na Slovensko, které je aktuálně hlavní „sociálně inženýrskou laboratoří“ EU? Kdy o tom začne nahlas mluvit ministr vnitra Hamáček z ČSSD, nebo vládní „epidemiologický odborník“ Prymula? Vždyť to tak krásně funguje. Původní obyvatelstvo bude doma drženo v karanténě a zatím jim tam vlády navozí miliony „uprchlíků: Až vyděšený bílý Evropan vyleze po půl roce ven, tak zjistí, že žije v chudé Africe a nikoliv v dříve prosperujících Německu a relativně slušné Slovensku, nebo České Republice.

Milan v Německu


Sdílet

One Reply to “V Německu již oficiálně oznámili „koncentrační místa“ pro „porušovače korona karantény. Kdy s podobným nápadem přijde Prymula, nebo Hamáček?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *