Uprchlík zavraždil muslimského imáma. Media to ale hned chtěla hodit na „německé pravičáky“

Sdílet

Zas taková trapná amatérština! V jihoněmeckém Ebersbach an der Vils byl zavražděn muslimský imám z Pákistánu. Oficiální media hned vyrazila do útoku a za činem viděla rasismus, nenávist a pravicový extremismus. Hitler se podle medií opět dral ven z rakve…, aby vraždil nebohé muslimy, kteří úpí v Německu na sociálních dávkách.

Jenže agitační idylku překazila policie. Podle té je na vině příbuzný manželky imáma (barevný imigrant) a jednalo se údajně o vraždu „ze cti“. Imám byl totiž údajně příliš liberální. Zase je tu zbytečná ostuda. Takhle se soudruzi multikulturní společnost bez bílých Němců nevybudujeme! V sobotu večer po západu slunce to budeme muset probrat, protože tohle jsou zbytečné chyby. Pak nám má někdo tu propagandu věřit?

Milan v Německu


Sdílet

3 Replies to “Uprchlík zavraždil muslimského imáma. Media to ale hned chtěla hodit na „německé pravičáky“

  1. Hitler byl s muslimy jedna ruka. V Německu ale soudili nějakého novináře, který zveřejnil společné foto Hitlera s jedním egyptským imámem.
    Spojení muslimů a nacistů za 2. světové je historická realita. Článek Waffen-SS na cs wiki uvádí dvě muslimské divize SS :
    13. horská divize SS Handschar (chorvatská č.1) – vznikla v roce 1943 z chorvatských muslimů pro potřeby protipartyzánského boje
    21. horská divize SS Skanderbeg (albánská č. 1) – vznikla v dubnu 1944, tvořili ji etničtí Albánci z Kosova

    1. Historik:
      Ano, ale dnes jsou zločiny i vize Hitlerovců (německých nacionálních socialistů) karikovány jen v osobu šíleného fýrera, který chtěl všechny neNěmce udusit jedovatým plynem.

  2. Z článku: Takhle se soudruzi multikulturní společnost bez bílých Němců nevybudujeme! V sobotu večer po západu slunce to budeme muset probrat, protože tohle jsou zbytečné chyby. Pak nám má někdo tu propagandu věřit?

    komentář Jerryho Uchamury: Aha, já myslel, že mohamedáni se chodí modlit v pátek 🙂 nebo to není o muslimech? :-)))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *