Přední německý mikrobiolog a virolog vyjmenoval 4 hlavní rizika nové vakcíny proti koronaviru. Sám si jí nikdy píchnout nenechá!

Sdílet

V Německu celý život působící prof. Mudr. S. Bhakdi je velmi známý mikrobiolog a virolog. Ve veřejné diskuzi upozorňuje na 4 . hlavní rizika nové genetické vakcíny proti koronaviru, která se začala používat i u nás,

Podle něj jsou rizika následující (video v němčině s anglickými titulky je k dispozici zde)

  1. Prokazatelné vedlejší účinky. Při zkušebním testování měla poloviny všech očkovaných reakci na vakcínu – horečky, bolesti svalů, zimnici, bolesti končetin. Ale při zkušebním vzorku se jednalo o zdravé lidi bez chronických nemocí! Jak na to asi budou reagovat lidé, kteří trpí vážnými chronickými chorobami?! Prof. Bhakdi si raději nepřeje vidět, co se stane.
  2. Prvky ve vakcíně mohou vyvolat velmi vážné alergické reakce. (Stalo se již ve Velké Británii, kde bylo pozastaveno očkování zdravotního personálu, poznámka redakce)
  3. Vakcína vyvolá explozivní overreakci imunitního systému na všechny viry! To ukázaly testy na zvířatech s předchozí podobnou verzí viru SARS-COV-1 a testovaná zvířata skoro zemřela! Když dotyčnému píchnou tuto novou vakcínu vakcínu, tak během několika minut začnou všechny buňky v těle produkovat bílkovinu tohoto viru a to včetně buněk, které vůbec nejsou nakažené!
  4. Autoimunní reakce organizmu a ztráta plodnosti.

Následně prof. Bhakdi citoval z příbalového letáku vakcíny od firem BieNtech a Pfizer. Těhotné ženy se nesmí nechat očkovat. Ženy by neměly otěhotnět dříve než 2 měsíce po vakcíně.

Prof. Bhakdi se rovněž podivuje, jak je možné schválit podobnou vakcínu bez testování a ověřování skutečných výsledků? Sám se prý podobnou vakcínou nikdy očkovat nenechá!

Půjdou čtenáři na očkování touhle podivnou vakcínou? Jsme snad pokusná zvířata určená k likvidaci?

prometheus


Sdílet

One Reply to “Přední německý mikrobiolog a virolog vyjmenoval 4 hlavní rizika nové vakcíny proti koronaviru. Sám si jí nikdy píchnout nenechá!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *