Světová zdravotnická organizace „nenápadně“ změnila definici stádní imunity. Nyní již jí lze prý získat pouze očkováním. Tohle není poprvé! Hlavní sponzoři WHO jsou G. Gates a nadace výrobců vakcín Gavi

Sdílet

Světová zdravotnická organizace (WHO) nenápadně v říjnu 2020 změnila původní a obecně uznávanou definici tzv. stádní imunity (herd immunity). Mezi lékařskou a odbornou komunitou je stádní imunita definována jako přímá ochrana před infekcí, kterou lze získat buď očkováním, nebo tím, že infekci prodělá dostatečné vysoké procento populace. Podle WHO to ale již neplatí a stádní imunitu prý lze již získat pouze očkováním!

Podobně „nenápadně“ změnila WHO na podzim 2019 před vypuknutím plandemie koronaviru definici pandemie. Ta dříve byla označována jako epidemie, která má vysokou úmrtnost, vysokou nakažlivost a postihuje všechny kontinenty. WHO z nějakého záhadného důvodu vyškrtla hned 2 kritéria a to vysokou úmrtnost a nakažlivost – zůstaly pouze ty kontinenty. To se stalo 2 měsíce před tím, než začala celosvětová pandemie koronavirus. Trochu to připomíná izraelské vědce, kteří začali na vývoji vakcíny pro koronavirus „čistě náhodou pracovat“ dávno před jejím vyhlášením!

WHO nemá již s ochranou zdraví nic společného a odchází na smetiště dějin jako globalistická PR agentura. Nikoho nepřekvapí, že hlavními sponzory WHO je nadšený propagátor očkování a depopulace planety B. Gates a nadace výrobců vakcín Gavi.

vědátor


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *