Světová zdravotnická organizace má hlavní soukromé sponzory B. Gatese a nadaci výrobců vakcín

Sdílet

Světová zdravotnická organizace (WHO), která podporuje masivní celoplošné očkování, je financovaná jednak z příspěvků vlád a také ze strany soukromých donorů.

Na své webové stránce pak uvádí ty nejhlavnější sponzory. Jako hlavní privátní donátoři jsou uvedeny nadace manželů Gatesových a Gavi alliance (dalším významným sponzorem je M. Bloomberg). Nadace Gavi je de facto nátlaková organizace (pod rouškou konání veřejného dobra) výrobců očkovacích vakcín. I B. Gates je znám jako nadšený propagátor očkování, které prý zachrání mnoho životů. Jak to jde dohromady s jeho současně propagovaným plánem na depopulaci planety země, by asi měl vysvětlit on sám. Logiku to moc nedává.

B. Gates nyní rovněž požaduje zavedení „corona pasů“, bez kterých bude lidem zakázáno cestovat, pracovat a chodit do školy. Podmínkou k jeho získání má být povinné očkování proti koronaviru. To má být vyvinuto jeho nadací. Není jasné, zda jeho nadace nějak spolupracuje s izraelskými vědci, kteří prý čistě náhodu začali vyvíjet vakcínu proti koronaviru již před vypuknutím pandemie. Některé západní vlády (Velká Británie, Dánsko) již projevily o zavedení těchto pasů zájem. To kontrastuje s rozhodnutím D. Trumpa, který WHO chce zastavit financování ze strany vlády USA.

KPI


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *