Pražská radnice rozšíří integrační aplikaci o arabštinu, čínštinu a ukrajinštinu. Proč zrovna v době koronavirového lockdownu?

Sdílet

Pražská radnice se pochlubila, že jí placené a organizované „integrační centrum„, rozvířilo integrační aplikaci rovněž o arabštinu, čínštinu a ukrajinštinu. Po angličtině, ruštině a vietnamštině to jsou další 3 jazyky. Prý je to tím, že lidé z tohoto jazykové prostředí neovládají češtinu. K čemu to ale je, když oficiálně prý v ČR žádní přistěhovalci z arabských zemí a Číny téměř nežijí? Proč se tak děje zrovna v době koronavirového lockdownu, který cíleně likviduje bílý Západ a podporuje nástup Číny? Že by náhoda, nebo sem naopak nyní pod pláštíkem koronaviru jsou stěhování uprchlíci z Afriky a Asie (což nám hlásí řada čtenářů)?! Otázkou je i k čemu je ona aplikace ve vietnamštině, když oficiálně jsou přece Vietnamci plně integrováni a jejich děti vítězí v literárních soutěžích z češtiny. K čemu je aplikace v ukrajinštině, když všichni Ukrajinci umí rusky?

Odpověď může poskytnout složení pražské radnice. Koalice Piráti, Praha sobě (podle znalců spíš by se to dalo nazvat „jistá vyvolená menšina sobě“) a TOP 09 – všechno otevřeně pro imigrantské a proti české strany.

vědátor


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *