Muslimové jako zástupný problém?! Kdo vymyslel, prosazoval a platil neomarxismus a z něj plynoucí multikulturalismus a masovou imigraci? Muslimové to nebyli!

Sdílet

Stále dokola slyším z „vlasteneckých“ kruhů, že problém jsou muslimové a islám v Evropě. Ano, jsou problém, ale nikoliv ten hlavní. Oni jsou jen úderné kladivo, kterým chce někdo jiný rozbít a zničit bílé národy. Vymysleli snad muslimové neomarxismus, multikulturalismus, feminismus? Ne! Byli zakladatelé „frankfurtské školy“ M. Horkheimer, L. Loewenthal, nebo E, Fromm muslimové? Nebyli! Vlastnili muslimové media, která to všechno prosazovala? Ne! Organizovali a platili muslimové masovou imigraci do Evropy? Opět NE! Za tím přece stojí úplně jiný „globalistický kmen“, který je posedlý touhou po světovládě a chamtivostí s touhou zmocnit se veškerého majetku světa a udělat z ostatních lidí své otroky!

V boji proti multikulturalismu je potřeba řešit příčinu, nikoliv následek. Jak bude multikulturalismus zbaven finanční a ideové základny, tak se již dají muslimové (a další nebílí imigranti) vystěhovat zpět do svých původních domovů.

Nenechte se vodit za nos nejrůznějšími šarlatány z druhé strany, muslimové jsou zástupný cíl a jsou veřejnosti předhazováni záměrně. Je to stará osvědčená taktika rozvracení národů, kterou naši předci dobře znali a nebáli se o ní nahlas mluvit!

vědátor

Článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *