„Černý pasažér“ uprchlík z Nigérie srazil při útěku před revizory starší německou ženu do kolejiště a těžce jí zranil

Sdílet

Němečtí revizoři budou muset absolvovat nějaké školení multikulturní diverzity. Protože jinak má jejich práce velmi vážné důsledky. Když se ve vlaku z Wiesbadenu do Hanau odvážili revizoři požádat černého uprchlíka z Nigerie (49) o jízdenku, tak zjistili, že jede „na černo“. Proto ho chtěli vyvést z vlaku ve Frankfurtu nad Mohanem a předat příslušným orgánům. Černý uprchlík se jim na nástupišti vytrhnul a při útěku bezohledně srazil starší bílou ženu (60) do kolejiště. Žena utrpěla vážné zranění a v bezvědomí byla převezena do nemocnice a jen náhodou nejel po koleji vlak, který by jí jinak přejel.

Uprchlík byl později zadržen policistou v civilu, který šel náhodou kolem na vlak a ukázalo se, že je to pro policii „známá firma“. Má na svědomí loupežná přepadení a další trestné skutky. Pochopitelně ale nikdo neuvažuje o tom, že by uprchlíka kriminálníka vyhostil z Německa. To by byl rasismus, xenofobie a možná i antisemitismus (jeden nikdy neví). Proto uprchlík nadále v Německu zůstane a bude páchat trestnou činnost.

Jsem si jist, že vinu nesou zlí bílí revizoři, kteří si dovolili obtěžovat nebohého uprchlíka žádostí o jízdenku. Vystresovaný uprchlík se proto musel před těmi rasisty dát na útěk a přitom ho napadla ta starší žena, která sama skočila do kolejiště. Je to tak správně Herr Cemper?

Milan z Německa


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *