Redakce serveru ceskavec.com vyzývá čtenáře a přispěvatele k novoroční polemice o záchraně naší svobody a národa

Sdílet

Náš český národ se opět ocitá v okamžiku, kdy je mu odebírán zbytek svobod a musí se třást o holou existenci. Chceme proto vyvolat veřejnou debatu na toto téma. Jak se současné situaci bránit a jak zachránit naší svobodu a národ? Rádi uveřejníme příspěvky na toto téma bez ohledu na politickou a názorovou příslušnost. Náš server a redakce sídlí v USA a máme proto ústavou garantovanou svobodu slova. Příspěvky a komentáře proto budou mimo českou jurisdikci. Příspěvky lze publikovat i pod pseudonymem a redakčně upravit, kdyby se autor obával možného trestního stíhání za verbální trestný čin podle českého práva.

Z amerického Texasu zdraví redakce serveru ceskavec.com


Sdílet

9 Replies to “Redakce serveru ceskavec.com vyzývá čtenáře a přispěvatele k novoroční polemice o záchraně naší svobody a národa

  1. ČR je řízena právě z USA přes ambasádu a všichni politici jsou na provázku+špinavé, rozvratné neziskovky placené z USA. Jsme ve větší řiti, než za bolševika a všichni to víme. Držte se a ten bordel tam u vás, to je taky ňamka. D.

    1. Kdyby se chtěli Texané odtrhnout od Spojených států globalistických, byl by to podnět pro další státy a vedlo by to k zániku té 250-ti leté revolty proti přirozenosti.
      Bránit se můžeme nespoluprací s utlačovateli a politruky a absurdním humorem. To je naše parketa.

  2. Prosím, když už zobrazujte naší vlajku, zobrazujte ji s modrým klínem v barvě tmavěmodré, ne v odstínu modré, které používá na svých vlajkách stát stát Izrael.

    1. Děkujeme za komentář a budete se snažit v budoucnu na to dbát. Pokud se to nějakého českého vlastence dotklo, tak se mu omlouváme. Nebyl v tom žádný zlý úmysl. Zdraví Vás Michal, člen redakce ze Sydney

  3. Tak nejakutnější prioritou by mělo být zastavení přistěhovalectví z neevropských zemí a výhledově hloubková kontrola majetku a nabytí občanství takovýchto lidí – a když to nebude košéér, tak odsun. Tím nemyslím jen běžence-plaváčky, ale uzavřít se i legální migraci (pobytová víza s občanství ČR neudělovat! – s loajalitou a přínosem takovýchto „privilegovaných“ cizokrajných menšin to taky nebude tak růžové, jak nám multikulturialisté líčí).
    Dále musí dojít k určité popularizaci vlasteneckého a národoveckého hnutí. Třeba o Národní demokracii, která má podle mě nejlepší program běžná veřejnost vůbec neví.
    Vzpomínám si, že migrační krize (=nesouhlas s přistěhovalectvím) kolem let 2014-15 spojila český národ a nakonec Sobotko-Babišova vláda alespoň formálně odmítla přijímat běžence.

  4. Především by mohl skončit ten pandemický blázinec kolem Covid19. Už přestává jít o ochranu zdraví. Čím dál tím víc to děsivě připomíná psychologický experiment ze Stanfordu z roku 1971. Detailně je to popsáno na https://szeruda.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=762703 . Zkrátka je na čase vrátit ochranu zdraví zpět do ústavních kolejí. Covid19 není mor, pravé neštovice nebo ebola.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *