Očkování starých lidí proti koronaviru ve Velké Británii pokračuje bez ohledu na vedlejší účinky, „korona krize“ jako „omlazovací“ projekt?

Sdílet

Ve Velké Británii začalo rozsáhlé očkování novou nevyzkoušenou vakcínou proti koronaviru z laboratoří firem BioNtech/Pfizer. Krátce na to byly hlášeny nejméně 2 případy velmi vážné reakce očkovaných z řad zdravotnického personálu. Jednalo se o anafylaktický šok, což může být i život ohrožující stav, pokud není včas poskytnuta potřebná léčba. Proto bylo rozhodnuto o pozastavení očkování zdravotníků z NHS (National health system).

Vakcinace starých lidí především v domovech důchodců jede ale nerušeně dál. O reakcích na vakcínu mezi seniory nemáme žádné zprávy. Ale bylo by divné, kdyby k žádným nedocházelo! To je velmi podivné. Skoro to vypadá, že na penzistech v Británii elitám nezáleží. Nebo mají posloužit jako testovací materiál pro globalistickou vakcínu? Nebo jde o další „omlazovací“ kůru britské společnosti (první je masová imigrace)? Při perverzi britských elit by to nebylo nic divného.

V nacistickém Německu existoval před 2. světovou válkou podobný projekt na likvidaci „neužitečných jedlíků“. Sice se netýkal pouze důchodců (šlo především o mrzáky a duševně nemocné osoby), ale nemohu si na něj nevzpomenout.

Obávám se, aby nám náhle nedošlo k epidemii úmrtí na koronavirus mezi očkovanými seniory, která by ale nijak nesouvisela s vakcínou.

Vědátor


Sdílet

2 Replies to “Očkování starých lidí proti koronaviru ve Velké Británii pokračuje bez ohledu na vedlejší účinky, „korona krize“ jako „omlazovací“ projekt?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *