Očkovaní koronavirovou vakcínou si mají dávat pozor na následnou paralýzu obličeje. Radí jim dodatečně americký úřad, který vakcíny schválil k užívání

Sdílet

Nová „zázračná“ vakcína proti koronaviru od firem Biontech/Pfizer (stejně tak vakcína firmy Moderna) je zjevná rychlokvaška, která má řadu vedlejších účinků. To ale vlády a „odborníci“ věděli předem a přesto vakcíny nasadili do očkovacího programu pro širokou populaci.

Americká FDA (Food and drug agency), která vakcíny ve zrychleném programu schválila, ačkoliv tím porušila běžná všechna svá pravidla, tomu ale „nasadila korunu“. Vyzývá očkované a lékaře, aby se po vakcíně pozorovali kvůli možné paralýze obličeje (tzv. Bells palsy). Je to vedle vážných alergických reakcích další významný vedlejší efekt, který se „náhle“ objevil u očkovaných. Co bude další vedlejší účinek, který vyleze na světlo?

Současné očkování korona vakcínou připomíná pokusy na vězních v německých a japonských koncentračních táborech, kde se zkoušeli biologické zbraně přímo na lidech. Jsou lidé v Evropě a USA pokusní králíci? Je to náhoda, nebo naopak záměr?

Sára Stein, NYC, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *