„Egyptský Polák“ projevil loajalitu a vděčnost k nové vlasti. Začal pašovat do Polska uprchlíky. Známe i od nás

Sdílet

Egypťan (54) s polským pasem projevil příkladnou loajalitu a vděčnost své nové vlasti. Od roku 2015 vedl pašeráckou skupinu, která pašovala ilegální uprchlíky ze Sýrie a Iráku do Polska. Za tu dobu propašoval nejméně několik stovek uprchlíků. Pašerák byl nakonec polapen v Bratislavě a vydán do Polska, kde půjde k soudu. Na rozdíl od západní Evropy sedí výtečník ve vyšetřovací vazbě, ze které půjde rovnou do vězení.

Podobnou „loajalitu“ k nové vlasti bohužel vidím i u imigrantů V ČR. Především v ČR žijící muslimové, Albánci a Vietnamci se aktivně zapojili do pašování uprchlíků přes naše území do Německa a bohužel stále častěji i rovnou do ČR. Jak praví staré přísloví „čin čertu dobře, peklem se ti odvděčí“.

KPI


Sdílet

One Reply to “„Egyptský Polák“ projevil loajalitu a vděčnost k nové vlasti. Začal pašovat do Polska uprchlíky. Známe i od nás”

  1. Můžeme jen spekulovat, co vede privilegované menšiny k takovému jednání. Může se jednat o
    – pohrdání (a pocit nadřazenosti) vůči hostitelské zemi a jeho lidu
    – náboženská a etnická ideologie (islamismus, podpora přísunu souvěrců do kafírské země, pomoc svým soukmenovcům – kteří se zde ocitli ve „strašné nouzi“ a ještě jsou navíc pronásledováni represivními orgány, místo aby si z nich bílí na zadek a posluhovali jim)
    – snaha si jakkoliv nahrabat chechtáky (samozřejmě jakkoliv s výjimkou normální práce) – podvody, kšeftíčky, šmelina, lichva, pašování lidí, drogové delikty. Zatímco běžný Čech, napříč společenskými vrstvami, tak nějak podvědomě ví, že je to morálně zavrženíhodné a v naprosté většině případů se k takovémuto chování neuchýlí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *