Německá vláda dá 1 miliardu EUR na boj proti „pravici“. Pravice vládě kazí idylku kolem imigrace a korona hysterie. Předáci Antify si již mnou ruce a připravují bankovní konta

Sdílet

Německá vláda schválila investovat 1 miliardu EUR na boj proti „pravici“ v příštích 4 letech. Oficiálně se jedná o boj „proti neonacismu a rasismu“, ale ve skutečnosti „pravice“ kazí idylku kolem imigrace a korona hysterie.

Jde především o útok proti opoziční AfD a dalším menším stranám a uskupením. Němečtí vlastenci otevřeně kritizují masovou imigraci a nyní i korona hysterii. Obě totiž mají za cíl zničení Německa jako státu s bílým obyvatelstvem. Většinové obyvatelstvo také „pravici“ stále více podporuje (i přes šikanu, falšování voleb atd). Co přesně onen boj proti pravici přinese? Policejní šikanu, cenzuru, zatýkání a trestání za jiné názory… přesně podle obvyklého totalitářského manuálu. Liberální demokracie nemá se svobodou a demokracií nic společného! Největším příjemcem oněch vládních peněz ostatně bude s největší pravděpodobností Antifa, která za vládu dělá „špinavou práci“ jako fyzické útoky na opoziční politiky a aktivisty.

Milan V Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *