„České“ politické elity se do očkování proti Covid-19 nehrnou. Babiš má prý jinou imunitu, Prymula si vakcínu sám vybere… Ví snad místní „elity“, co vakcína skutečně způsobuje?

Sdílet

Kdyby byla vakcína proti koronaviru skutečně tak neškodná, jak „české“ politické a odborné elity tvrdí, pak by asi Babiš (ten má prý dokonce „jinou“ imunitu a tak vakcínu asi nepotřebuje), Hamáček, Fiala, Bartoš, Prymula, Maďar s rodinami atd. stáli ve frontě na vakcínu jako první. Sami by veřejně prohlašovali, že se nechají naočkovat jako první. Nic takového nevidíme. Jediný, kdo se veřejně přiznal k očkování je „obchodní zástupce farmaceutických firem“ a bývalý ministr zdravotnictví R. Prymula. Prymula ale uvedl, že si vakcínu „vybere“ sám. Jinými slovy obyčejný český akum dostane tu globální vakcínu od firem BioNtech/Pfizer a Prymula si nějakou jinou vakcínu (nejspíš ale žádnou) sám vybere. Stejně „laxní“ zájem o vakcínu do vlastního těla a svým bližním vidím i u dalších evropských leaderů. Žádá snad vakcínu do své paže B. Johnson, nebo A. Merkelová, nebo E. Macron? Nic takového se neděje.

To mě nutí položit si otázku, proč se to děje? Ví snad tihle výtečníci, co vakcína skutečně způsobuje. Nebo znají cíle a cynismus „nejstarší globální mafie“ světa, které posluhují?

Pro mě je to další důvod, proč tuhle pochybnou vakcínu odmítnout!

Když to udělá 10 mil. obyvatel ČR, tak co s námi nadělají? Přijede Soros a Rothschildem a budou společně s Babišem chytat lidi na ulici a násilím je očkovat?! Nebo se toho chopí červený svetr s pirátem Bartošem? Nezapomeňte, že tyhle české politické „elity“ se nás bojí víc, než svých zahraničních pánů. Odpor má smysl. Stačí si připomenout masový odpor proti přísunu „uprchlíků“. Statisícové petice, deseti tisícové demonstrace… a proimigrantská vláda Sobotka/Babiš musela alespoň formálně přísun Imigrantů odmítnout (a musí se dít tajně). S koronavirem to je podobné.

P.S. Korunu tomu nasadil „slovenský“ premiér Matovič, ten původně sliboval, že si vakcínu nechá píchnout jako první s celou rodinou, ale teď už tvrdí, že si jí nechá píchnout jako poslední.. rozuměj NIKDY!

Fialka


Sdílet

3 Replies to “„České“ politické elity se do očkování proti Covid-19 nehrnou. Babiš má prý jinou imunitu, Prymula si vakcínu sám vybere… Ví snad místní „elity“, co vakcína skutečně způsobuje?

  1. No opravdu, kdo může znát, jaké jsou dlouhodobé vedlejší účinky u tak narychlo připravené a schválené vakcíny. Covid není ebola, není to mor, nejsou to černé neštovice. Je tu na místě otázka, jestli převažuje přínos nebo rizika.

  2. U vakcíny mě zajímají tři kritéria: složení, bezpečnost (po 10 letech) a přímá zodpovědnost výrobce za negativní následky (zatím ji odmítají). K tomu lze přidat i zmíněnou (ne)ochotu vrchnosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *