60% mladých Američanů je vyděšeno z klimatické hrozby a nechce proto mít děti. Prý by jejich děti přispívaly ke globálnímu oteplování

Sdílet

Mladí Američané odmítají mít děti. Důvodem pro 60 % z nich je vážná obava z klimatické katastrofy. Obávají se, že jejich děti by přispívaly ke globálnímu oteplování. 6% procent z těch, kteří již děti mají, dokonce říká, že početí potomků nyní litují!

Všechny alarmistické lži sice byly vědecky vyvrácené, ale na vzdělávací systém to nemá žádný vliv. Tam se jede stále ekologická masírka o „globálním oteplování“. Zajímavé je, že se podobná propaganda děje skoro výlučně v bělošských západních zemích. Mladí Číňané, Korejci, či Japonci jsou podobného vymývání mozků ušetřeni. Je to náhoda?

Co je ale na tom nejstrašnější, že podobných nesmyslů se chytají i mladé ženy. Snaží se potlačit v zájmu pochybných globalistických teorií své přirozené mateřské pudy a to je skutečná katastrofa. Kolik neštěstí a smutku jim to později přinese do života.

vědátor


Sdílet

One Reply to “60% mladých Američanů je vyděšeno z klimatické hrozby a nechce proto mít děti. Prý by jejich děti přispívaly ke globálnímu oteplování”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *