Výročí 17. listopadu v době corona totality. Chtěli jsme v roce 1989 zákony o „popírání holocaustu“, „nenávisti ras a menšin“? Chtěli jsme teror vyvolených menšin, likvidaci školství, přísun imigrantů?

Sdílet

Dnes si připomínáme výročí převratu z roku 1989. Tehdy se socialistický režim přetransformoval na demokracii, kdy se řízení zmocnily nám Čechům nepřátelské zahraniční síly. Sice trvalo pár let, než zcela uchvátily moci v zemi, ale povedlo se jim to. Prostřednictví nastrčených loutek tzv. „disidentů“ (ale jen těch správných) se země převedla do vlastnictví ciziny včetně většiny klíčové ekonomiky, přijala řadu zákonů, které staví většinové bílé Čechy do pozice druhořadých občanů, zahájila masovou indoktrinaci dětí a mládeže, rozeštvala uměle společnost zástupnými tématy.

Dočasně uvolněné svobody slova začaly být postupně opět omezovány (stejnými lidmi jako v roce 1948). Nebo snad v roce 1989 chtěli Češi zákony zakazující svobodnou diskuzi na některá historická témata? Chtěli snad Češi zákony zakazující kritiku a satiru na adresu vyvolených menšin? Určitě nechtěli! Stejně jako nechtěli ničení vzdělání pro své děti. Nechtěli ani přísun stovek tisíc nebílých imigrantů, kteří v republice páchají většinou trestnou činnost a pouze zatěžují sociální a zdravotní systém! Stejně tak si Češi nepřáli ztrátu národní suverenity a přesun i oficiálního rozhodování do ciziny.

Proto si položme otázku co potřebuje nezávislá země?

  1. Kvalitní vzdělání pro široké masy a otevřené sociální výtahy, které umožní uspět nadaným jedincům z jakékoliv sociální vrstvy!
  2. Vlastní vědecko-výzkumnou základnu. Nelze spoléhat v základních oblastech na dovoz cizích technologií!
  3. Armádu, která tohle všechno dokáže ubránit!
  4. Vládnoucí elity s jasným pozitivním vztahem ke své zemi a národu.
  5. Státní správu a národní ekonomiku budovanou na etnickém principu!

Cíl je jasný, Naši protivníci rovněž. Co s tím jako Češi budeme dělat?

Jindřich Z.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *