Německé ministerstvo zahraničí vyvěsilo vlajku LGBT a láká do diplomacie „barevné Němce“. Ministr zahraničí je sociální demokrat…

Sdílet

Budova německého ministerstva zahraničí (Das Auswärtige Amt) se nachází v Berlíně mezi Reichstagem (spolkový parlament) a úřadem kancléře (Kanzleramt). Německé ministerstvo zahraničí bylo zřízeno již před 150 lety.

Ale i tady jdou v liberálně demokratickém Německu s dobou. Ministr zahraničí Heiko Maas (SPD – sociální demokracie) nechal na budovu vyvěsit vlajku LGBT, která má prý podpořit hnutí za „odvahu k pestrosti“ (Mut zur Vielfalt).

Není to ale jediná pokroková aktivita současného vedení německé diplomacie. V minulém časopise (říjen 2020) pro zaměstnance ministerstva vedení úřadu podpořilo hnutí Black lives matter a jeho „německá“ zaměstnankyně na ambasádě ve Vietnamu Tiaji Sio zase obšírně podpořila iniciativu „Diplomats of Color“. Cílem je nalákat do německých diplomatických služeb více „barevných Němců“, pro která je německá diplomacie prý atraktivní zaměstnavatel. Více černých, nebo muslimských diplomatů jistě bude lépe v zahraničí zastupovat „německé zájmy“. Ideální budoucí německý diplomat asi tedy bude černý transsexuál, nebo muslim.

„České“ ministerstvo zahraničí vyvíjí podobné aktivity jako podpora LGBT (jen zatím tu není dost imigrantů a tak nemá koho lákat do služeb) a také ho vede sociální demokrat T. Petříček. Sociálně demokratické strany se zcela přeměnily v neomarxistické bojůvky, které jsou plně ve službách svého globalistického pána proti svým původním voličům. Osudy běžného bílého Němce, nebo Čecha je dnes ani trochu nezajímají. Jen předáci nové sociální demokracie nechápou, že až zničí svoje země, tak už je globalistický pán nebude potřebovat a nechá je zahynout také.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *