Vietnamská večerka v malé obci má 6 zaměstnanců. Prý se zabývají i „exportem“ do Německa

Sdílet

Zavřené hranice mají jednu výhodu, lépe poznáte svoji zemi. Při cestě do západních Čech jsme s dětmi navštívili i vesničku Kadov, která leží na rozhraní západočeského a jihočeského kraje. Kousek od obce se nachází velmi zajímavý kámen viklan.

Vesnice má podle místních i další i další „kulturní pozoruhodnost“. V budově bývalé obecní školy se nachází vietnamská večerka, která má údajně 6 (slovy šest) zaměstnanců! Komu a co v obci, která má oficiálně 377 obyvatel, prodávají je prý záhadou i pro místní. Všichni místní nakupují v nedalekých větších městech, kam jezdí většina za prací a kde je několik supermarketů.

Vietnamská večerka v malé obci má 6 zaměstnanců. Zabývají se „exportem“ do Německa

Podle značek aut prý Vietnamci do Kadova přišli z Liberecka, kde se zabývali „exportem“ do Německa. Tím se prý zabývají i v Kadově.

Co do Německa vozí, je záhadou, ale odpověď by mohly poskytnout četné zprávy z medií. Tam i čelní političtí představitelé prohlašují, že celá vietnamská komunita je u nás kriminální a zabývá se ve skutečnosti především výrobou a prodejem drog.

Vietnamská večerka se „uživí“ i ve vesnici s 377 obyvateli

Je divné, že to nevadí místní radnici. To chtějí mít ve vesnici nějaké asijské drogové doupě?

Podle místních tu prodejnu zavřeli již za socialismu, protože tam nikdo nenakupoval. Šest Vietnamců se tu ale nějakým zázrakem dokáže uživit.

M. Janda

Redakce vyzývá J. Cempera, aby vyrazil na místo a tyhle podvratné a nenávistné informace vyvrátil. Cemper jistě zjistí, že místní utrácejí každý měsíc ve večerce stovky tisíc za pivo a koňský salám…:-) možná se dokonce ukáže, že žádná vesnička Kadov neexistuje a je to celé fejknews!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *