V Dánsku museli zrušit zákon o povinném očkování na koronavirus. Lidé se masově vzbouřili. Odpor proti korona totalitě má smysl!

Sdílet

V březnu 2020 přijal dánský parlament zvláštní zákon, podle kterého mohla vláda nařídit povinné očkování proti koronaviru (psali jsme zde). Dani ale začali demonstrovat a rebelovat a protesty neustávaly, proto musela vláda a parlament zákon zase zrušit. Za to je asi globalističtí páni nepochválí, ale ukazuje to, že s masovým lidovým odporem si ani globální vláda a její domácí pátá kolona nakonec nedokáže poradit. Nyní vidíme masové protesty proti korona totalitě po celé Evropě. Německo, Španělsko, ČR, Slovensko. Místní úřady zkoušejí všechno od brutální represe (Slovensko), až po policejní provokace (ČR), ale odpor neustává. Odpor proti korona totalitě má smysl. Nebo si někdo myslí, že pan Rothschild a pan Soros přijedou sami do mé rodné Jihlavy a budou lidem na náměstí násilím píchat do paže vakcínu? Jejich domácí loutky se nakonec budou vždy bát svých vlastních lidí víc, než svých globálních pánů. Ti jim možná umožnují krást, ale chránit je nebudou. Pro ně je nějaký „červený svetr“ jen spotřební materiál. Tohle si musí národy uvědomit, pak mohou opět začít získávat zpět svojí svobodu a prosperitu. Nyní jde o holou existenci, nevěřte pohádkám “ o neškodné geneticky upravené vakcíně“. Ať si jí Babiš a jeho družina píchnou sami a nás nechají na pokoji!

KPI


Sdílet

5 Replies to “V Dánsku museli zrušit zákon o povinném očkování na koronavirus. Lidé se masově vzbouřili. Odpor proti korona totalitě má smysl!

  1. Pár postřehů:
    – masový lidový odpor opravdu má smysl
    – např. nesouhlas Čechů s přistěhovalectvím během uprchlické krize (2014), kdy opravdu vyšly do ulic davy, dovedl Sobotko-Babišovu vládu, k tomu aby alespoň nominálně oznámila, že Česká republika nebude přijímat
    – zajímavé, že na první pohled ti demonstrující Dánové vypadají jako sluníčkáři
    – tomu bych i věřil, že tito služebníčci se bojí svých vlastních českých poddaných víc než svých západních páníčků, kterými se jinak snaží úslužně sloužit.

  2. Připíšu sem pár poněkud vědecky laděných podnětů.
    Proti dlouhodobě prověřeným vakcínám takhle nic nemám. Kdežto u té narychlo schválené bych měl strach, opravdu strach, že nejsou vychytané vedlejší účinky. Kdo může vědět, že vakcína:
    1. Nebude způsobovat autoimunitní choroby (tj. organismus začne bojovat sám proti sobě)?
    2. Nebude po ní více případů rakoviny?
    3. Nebude způsobovat třeba neplodnost? (Tak trochu pro konspirátory)

  3. je to hrůzné doktor Mengele proti Ga….. je břídil. je to hra o nás nenechme se v žádném případě očkovat proti Covidu jde o snížení lidí na planetě, to znamená vás všech !!! Ga… chce ovládat lidi celé planety a ovlivňovat počty. Z Indie ho vyhnali, teď zkouší Evropu. Měla by se proti němu být dána celosvětová žaloba.

    1. Vidím, že nejsem jediný, kdo odkazuje v jistém smyslu na Mengeleho. Se zlou se potážou politici, kteří budou prosazovat ať už povinně nebo cestou praktického donucení k tomu, aby si lidé nechali naočkovat tu narychlo schválenou vakcínu.

  4. aj Afrika už prichádza na to, čo spôsobilo očkovanie s jej luďmi….genocídu a teraz nám ich chcú postrkať do Europy, ako chudákov…najskôr im zničia pôdu, zdravie a potom ich naženu do Europy, aby aj tu zničili, pre zmenu inou formou….zavedením inej kultury, zničením náboženstva, agresiou…nech riešia problem Afriky tie krajiný a tí bohatí ludia, čo to spôsobili….nedajme sa zotročiť!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *