Co asi nevíte o nové korona vakcíně od firmy Pfizer a BioNtech. Je určena jen pro bělochy, když zbytek světa včetně Izraele kupuje ruskou vakcínu Sputnik?!

Sdílet

Kdo trochu chápe souvislosti, tak se určitě podiví na náhodami spojenými s načasováním prohlášení o úspěšných klinických zkouškách nové vakcíny proti koronaviru od konsorcia farmaceutických firem BionTech a Pfizer.

Nejprve vypukne v celém bílém světě (Evropa, Austrálie, USA) „druhá vlna“ koronaviru, která ale nějakým zázrakem nezasáhne zbytek světa! A náhle se objeví zázračná vakcína, která prý má v klinických zkouškách 90% účinnost v prevenci koronaviru.

Je proto na místě se trochu podívat na firmu BioNtech. Firmu BioNtech v roce 2008 zakládají 2 „Němci tureckého původu“ Uğur Şahin a jeho manželka  Özlem Türeci. Oba jsou jako náhodou z muslimského Turecka a to v době, kdy v Evropě eskaluje multikulturní násilí ze strany muslimů a masová imigrace muslimů jede opět naplno. Firma se primárně zaměřuje na vývoj farmaceutických léků na bázi nosičů RNA (mRNA) pro individuální léčbu nádorových onemocnění. Jedná se tedy o vakcínu (preventivní léčbu), která mění DNA buněk léčeného člověka.

V roce 2018 navazuje BionTech spolupráci s globální farmaceutickou firmou Pfizer, kdy má za cíl vyvinout vakcínu na podobné fázi pro léčbu chřipky. Vývoj této vakcíny zatím úspěšný nebyl a jeho výsledky a stav nejsou známy. Na podzim roku 2019 (tedy pár měsíců před vypuknutím korona krize) BioNtech navazuje spolupráci s nadací B. Gatese (známého propagátora vakcinace a redukce populace) o vývoji vakcíny pro HIV/AIDS a TBC. Od února 2020 BioNtech pracuje na vakcíně proti koronaviru a ta je hotová za pár měsíců! BioNtech i Pfizer prý dělají všechnu práci zdarma a vakcínu budou prodávat pouze za náklady.

Takže si to shrňme. Vakcína muslimských imigrantů, která má měnit DNA očkovaného -tedy i zcela zdravého člověka, bude určena pouze pro bílého gojima. Vyrábět jí bude americká farmaceutická firma „údajně zcela zdarma“. Bílému člověku jí pro jistotu píchnou hned nejméně dvakrát. To aby rychleji evaporoval z povrchu zemského? Bělochovi je již léta vnucován jeho fyzický zánik, jako jeho nejlepší možné řešení.

Zbytek světa (včetně Izraele) plánuje naopak nakoupit vakcínu ruskou (Sputnik), která se dokonce bude vyrábět i v J. Koreji a pravděpodobně v Číně.

Půjdou Češi na porážku jako ovce? Slováci jsou již jednou nohou v oprátce, když souhlasili s „dobrovolným“ testováním. Tady začíná jít o holý život a tak všechny ohledy na možné viníky této plandemie, která má za cíl naší likvidaci, a jejich případný původ, musí jít stranou. Jinam si budeme zasluhovat mít na hrobě nápis „Hic sunt homini gojimi stupidi“.

Vědátor


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *