Německá vláda má problém. Přední kritik koronavirové plandemie je totiž nejenom slavný vědec a lékař, ale on je ještě barevný imigrant

Sdílet

Německá multikulturní a globalistická vláda A. Merkelové má nepříjemný problém. Hlavní kritik koronavirové plandemie v Německu je totiž nejenom známý vědec, epidemiolog a lékař, ale on je dokonce nebarevný přistěhovalec! Jedná se o prof. S. Bhakdiho, který je původem z Thajska, třebaže v Německu vystudoval (studium si sám platil) a pak celý život v Německu vědecky bádal a pracoval, oženil se německou běloškou a je tedy výstavní případ integrace. Prof. Bhakdi veřejně od začátku celé krize na vědecké bázi kritizuje tzv. koronavirovou hysterii a přijímaná opatření. Také rozhodně odmítá plánované očkování, ač jinak očkování podporuje.

Je to nepříjemná situace. Německá vláda imigranty velebí jako výlupky všeho dobra a tak ho nemůže otevřeně pomlouvat jako jeho německé kolegy koronaskeptiky. Ti jsou v tisku označování za konspirační teoretiky, šarlatány a podivné existence. Vše podle hesla „gestern namhafte Wissenschaftler, heute ein Idiot“ (včera ještě slavný vědec, dneska pitomec).

Pokud rozumíte německy, vřele doporučují youtube kanál prof. Bhakdiho a jeho veřejné debaty na Servus TV. Přečtěte si také diskuse pod jeho příspěvky, jsou velmi poučné! Jestli pořád máte hrůzu z korona viru, po shlédnutí Vás možná přejde. On totiž vždy prezentuje jasná data a čísla velmi kultivovaným způsobem a pak jsou z něj jeho oponenti vždy zcela vykolejení jako třeba zde.

Milan


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *