U českého živnostníka se prý koronavirus šíří, v zahraniční bance ne. Podivné priority „české“ vlády

Sdílet

Je to opravdu zvláštní soubor vládních proti koronavirových opatření z minulého týdne. Český prodavač papírnického zboží musí mít zavřeno, stejně jako český prodavač vysavačů a oděvů. Tam je zřejmě riziko šíření koronaviru veliké. Naproti tomu v bankách mohou mít stále otevřeno. Je to snad tím, že jsou všechny banky u nás až na 2 malé výjimky vlastněné zahraničními vlastníky? Nebo je koronavirus tak rafinovaný, že se při jednání s bankovním úředníkem zalekne a přestane se šířit?!

Banky mohou být otevřené v době skoro lockdownu, běžné české obchody nikoliv

Má to „česká“ vláda a věru divné priority. Stejně divné je, že se nikdo z parlamentní „opozice neozve. Je to snad jen nějaké divadlo pro nás Čechy?!

Je krásné, že peníze do banky nosit můžeme a ona nám dá nulový úrok, stejně jako můžeme dělat další dluhy. To nám přece musí stačit, nač si kupovat něco u zbytečných českých obchodníků a podnikatelů?

Podnikatel v maloobchodu Brno


Sdílet

4 Replies to “U českého živnostníka se prý koronavirus šíří, v zahraniční bance ne. Podivné priority „české“ vlády

  1. Podnikateli v maloobchodu Brno, proc se nepodepisete?
    Vy se stydite za svuj nazor? Nebo za jmeno? Nebo nejspis neexistujete, ze?

    1. Jméno autora je redakci známo a nezveřejnili jsme ho záměrně. Protože by se nějakým nepřátelům svobody mohlo zachtít psát na něj nejrůznější oznámení, udání apod…. tak nějak nám začíná připadat, že asi víte, o čem mluvíme…. Pokud máte k článku nějaké věcné připomínky, tak nám je sdělte, rádi se jimi budeme zabývat. Jinak nám to trochu připomíná J. Cempera a jeho partu, takže nejlépe uděláte když vyrazíte na průzkum terénu a napíšete nám, v čem autor uvedl nějakou nepravdu, opomenutí apod. ať se naše diskuse přesune do věcné roviny. Předem za to děkujeme. Jde nám jako skutečné alternativě o šíření pravdivých informací.

    2. Nestojí o to dostat převolání od ČOI v době kdy se za názor ši myšlenku na FB dávají tvrdý flastry a vyhazuje z práce. .
      To že jsme otroci ve vlastní zemi se naplnilo ale brzy bohužel ani tu vlastní zem mít nebudeme.

  2. jo tohle jen potvrzuje co jsem před chvílí napsal

    Den hanby. Labouristi vyhazují bývalého šéfa Corbyna kvůli antisemitismu

    Novinky, ČTK
    Britští labouristé pozastavili členství svému bývalému předsedovi Jeremymu Corbynovi kvůli jeho komentářům k úřední zprávě, podle níž se tato opoziční strana za Corbynova vedení nedokázala vypořádat s antisemitismem ve svých řadách. Podle zprávy taková selhání navíc zavinila nezákonné obtěžování a diskriminaci. Nový vůdce labouristů Keir Starmer se za to omluvil, zatímco Corbyn ve zprávě vyčetl, že problém z politických důvodů zveličuje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *