„Nikdy nedostanu rýmu, kašel ani chřipku, tak přísahám“! Boj proti koronaviru jako perverzní divadlo a manipulace

Sdílet

Kdyby za čtenáři někdo přišel s tím, že se rozhodl, že nikdy v životě neonemocní rýmou, kašlem ani chřipkou, co by mu čtenáři řekli?! Ať se uklidní, nebo vyhledá odbornou pomoc psychiatra…. protože se ten nebohý jedinec musel pomátnout na mysli.

Jenže přesně tohle se děje v rámci „války proti koronaviru“.

Současný celosvětový „boj“ proti koronaviru připomíná mladého novodobého konsomolce (u nás třeba od Pirátů, nebo z ODS), který skládá přísahu, že nikdy neodstane respirační onemocnění. Bude se před virem schovávat a celý život mu unikat, pokud mu tedy někdo nepíchne spásnou vakcínu.

Nebudu zde rozebírat možnosti, zda koronavirus je, nebo není umělého původu (podle autora článku tu byl vždy, jen se na něj netestovalo a asi 15-20 procent všech respiračních onemocnění je způsobeno právě koronaviry). Spíš mi jde o konstatování fakt.

Koronavirus se žádnou vysokou zatím úmrtností neprojevuje, roční úmrtnost je zatím ve většině nejvíce postižených zemí na nižší úrovni než v předchozích letech.

Mít pozitivní PCR test neznamená být nemocný, nebo nositelem nákazy! Nemocný člověk se projevuje symptomy (kašel, horečka atd.), nikoliv pochybným testem! Stejně tak se určuje bacilonosič odborným zkoumáním, nikoliv prohlášením ministra zdravotnictví!

Pacienti neumírají na koronavirus, ale na závažná chronická onemocnění, kterými trpěli již dříve.

Ke kolapsu zdravotnictví může v současné situaci dojít pouze tehdy, pokud o to bude současná vládnoucí garnitura usilovat! Třeba tím, že dohromady sveze mnoho starých a chronicky nemocných pacientů do několika nemocnic, sportovních hal a tam k nim postaví neškolený personál (mediky)! pak může dojít k uměle vyvolané vlně úmrtí. Další možností je zahlcení zdravotnických zařízení nemocnými pacienty třeba s nezávažným zápalem plic, kteří by se ale jinak normálně léčili doma. Pak nebude místo na vážné chronické případy a media snadno vyvolají hysterii.

Všem proto doporučuji se uklidnit, vypnout na měsíc televizi (nebo ještě lépe navždy) a chovat se tak, jak se normálně v tuto roční dobu (nástup podzimu) rozumný člověk chová. Dobře se oblékat, jíst víc ovoce a zeleninu, chodit ven a lehce sportovat podle možností. Pak se vás žádná korona pandemie týkat nebude a vláda bude muset svá nesmyslná opatření zrušit. Nikdo již už nebude věřit ani velký nos mezi očima.

prometheus


Sdílet

8 Replies to “„Nikdy nedostanu rýmu, kašel ani chřipku, tak přísahám“! Boj proti koronaviru jako perverzní divadlo a manipulace

  1. Jak si tedy vysvetlujete o tretinu vyssi umrtnost na respiracni onemocneni v techto dnech ve srovnani s predeslymi roky? Navic se ten pomer tyden po tydnu zvysuje.
    Taky by me zajimalo, proc se pod sva tvrzeni nepodepisete? Ceho se bojite?

    1. jediné relevantní číslo je počet celkově zemřelých v porovnání s předchozími léty. A to je zatím nižší! Jestli se nebožtík z nějakých politických důvodů označí za „oběť C19“ a přitom zemřel třeba na celkovou sepsi organizmu, infarkt myokardu, či nádorové onemocnění, na celkovém počtu úmrtí nic nemění. Je to stejné, jako kdybych se já vás ptal, proč náhle poklesl počet úmrtí na nádorová onemocnění (ročně v ČR ca 30 000)? Cogito ergo sum!

  2. A jejda, nekdo smazal komentar. Nehodil se?

    tak jeste jednou:

    Jak vysvetlite, ze letos ve srovnani s predeslymi roky je v tomto obdobi o tretinu vyssi umrtnost na respiracni choroby? Navic to tyden za tydnem roste.

    Prosim vas, proc se nepodepisujete. Z ceho mate strach?

    Dekuji za odpoved.

    Kamila

    1. Vážená paní Weberová, žádný Váš příspěvek smazán nebyl. Dne 27/10/2020 jste uveřejnila 2 příspěvky a oba jsou veřejně přístupné. Laskavě si prosím zkontrolujte to, co jste již napsala a odeslala. Náš server nemá potřebu mazat jakékoliv příspěvky s výjimkou spamů a vulgarismů. Totalitní praktiky nazývané „boj s dezinformacemi“ jsou nám zcela cizí! Podobné praktiky a omezování svobody slova necháváme „oficiálním“ mediím. S pozdravem redakce

      1. Moc dekuji za odpoved. Vcera vsak i pres nekolikery reload stranky komentare nebyly k dispozici.
        Neodpovedeli jste mi ale proc vystupujete v utajeni. Proc nemate zverejneny standardni kontakty ale jen prosty email? Proc nejsou prispevky podepsane, tak jak to delaji slusni zurnaliste.
        Kdo vlastne jste? Mate nejakou odpovednou osobu?
        To me zajima.

        1. Naše stránky včera byly po celou dobu zcela funkční, ale to všichni dobře víme :-). Anonymitu našich přispěvovatelů z ČR chráníme z důvodu, že je chceme uchránit případné šikany/teroru nejrůznějších nepřátel svobody jako J. Cemper, J. Čulík a jim podobní (možná sama nějaké podobné kreatury znáte), kteří na lidi s jiným názorem píší trestní oznámení, udání do práce, školy apod. Jména autorů z jiných zemí, kde je svoboda slova garantována ústavou, jsou vždy pod článkem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *