„Koronavirové“ vládní nařízení neplatí pro papaláše a imigranty. Strategický prodej vietnamských kabelek a posezení u tureckého kebabáře

Sdílet

Na zemi byly uvaleny další sankce, protože prý Češi nedodržují vládní nařízení. Jenže vládní nařízení zjevně neplatí pro všechny. To, že je nedodržují vládní papaláši, lze vidět opakovaně. Skončí oficiální přenos z diskuse předsedů stran a všichni si sundají roušky, protože oficiální divadlo pro vyděšené diváky skončilo.

Vietnamský prodavač bot a kabelek má dál otevřeno, pro něj nařízení neplatí, Snímek z pátku 23/10/2020

Od čtvrtka 22/10/2020 mají být uzavřeny všechny nestrategické obchody a služby. Všechny české obchody poslušně zavřely, ale imigrantské jsou v klidu otevřené dál a nikomu to nevadí. Jak mi napsal známý, vedle něj v domě je po celou domu otevřený vietnamský obchod s kabelkami a botami (Na ulici Koněvova, na Praze 3, prý hned proti prodejně Lidl) , což jsou jistě zásadní nezbytnosti v době pandemie. Obzvlášť ty kabelky! O kus dál je turecký kebabář, kde si můžete nejenom koupit kebab, ale i si ho v klidu u stolu sníst. Stejně jako ve vedlejší vietnamské Pho restauraci.

Koronavirus asi provozovny imigrantů nenavštěvuje a proto se tam nemůže šířit. Trochu komické je, že skoro přes ulici je prý služebna policie ČR, která by měla na dodržování vládních nařízení dohlížet a vynucovat je!

Stejný obchod v pondělí 26/10/2020

Proč nedodržují vlastní vládní nařízení mocenští papaláši, je zřejmé. Oni ví, že jsou k ničemu a jen plní příkazy svého pána, který tím sleduje jiné cíle. Mimo jiné arogantní vynucení úplné poslušnosti od běžného gojima/kafira, který si musí potupně nasadit roušku a celé dny v ní chodit, nebo musí být stále zavřený doma.

Češi jsou zavřeni doma a zatím do země proudí další „uprchlici“. Obrázek pořízen čtenářem na běžné pražské ulici v úterý 27/10/2020. Uprchlíci hovoří neznámým africkým jazykem
Český podnikatel nařízení dodržuje a proto na něj vláda musí uvalit další sankce

Podobné zdůvodnění se najde pro imigranty. Ti patří k vyvoleným menšinám a jsou tedy nad zákonem. Smyslem vládních opatření je přece likvidace českých podnikatelů, nikoliv barevných imigrantů. Ti jsou naopak pod rouškou karantény dovážení jako budoucí obyvatelstvo Evropy. Komu se to nelíbí, ten bude obviněn z rasismu, xenofobie, či neonacismu. Tak to má v liberální demokracii být!

Tahle česká restaurace má zavřeno, turecký kebabář ale servíruje hostům dál , stejně jako vietnamský prodavač polévky Pho.

J. Kolach, Texas, USA


Sdílet

2 Replies to “„Koronavirové“ vládní nařízení neplatí pro papaláše a imigranty. Strategický prodej vietnamských kabelek a posezení u tureckého kebabáře

  1. Moc diky J.Kolachu, ze v Texasu sledujes co se deje v Cechach a pomahas nam tak.
    V Texasu je asi nuda, ze? Je ti nejspis smutno. No, taky jsem tam byla ale uz je to par let.
    Koukam, ze i fotecky mas. Nejaka nova technologie pro dalkove „overseas“ foceni, ze?
    Anebo, taky neexistujes, ze?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *