LGBT aktivisté zaútočili na kostel v polském Štětíně. Místní kněz je zděšen z jejich proklamované tolerance

Sdílet

LGBT aktivisté zaútočili na katolický kostel v polském Štětíně (Szczecin). Pomalovali ho duhovými barvami, hanlivými proticírkevními nápisy „máte krev na rukách“ a soli LGBT (jen LGBT).

Kostel se přitom podle místního kněze Piotra Korduly nikdy k otázkám LGBT nevyjadřoval. Kněz nechápe, proč si LGBT aktivisté vybrali právě jeho svatostánek. Prý je z jejich útoku hluboce zarmoucen. Piotr Kordula se rovněž podivil nápisu „Soli LGBT“ (latinsky pouze LGBT). Kněz prý nechápe, když LGBT lidé požadují toleranci, proč používají takové netolerantní slogany. Celý incident vyšetřuje nyní policie.

Je to další z mnoha útoků LGBT aktivistů, kteří jsou řízeni a financováni ze Západu, na katolické objekty a věřící po celém Polsku. Cílem je vyvolání násilí, které má pravděpodobně sloužit jako záminka k nějakému zahraničnímu útoku proti odbojnému Polsku. Za vším ale je třeba vidět skutečnou historii agresivního LGBT hnutí a lidi jako W. Reich (žák S. Freuda) a jejich kumpány z „frankfurtské školy“. To oni a jejich následovníci jsou zodpovědní za LGBT teror a perverzní útoky na naši kulturu, tradice, rodinu a děti.

Gregorz


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *