Koronavirus se naučil česky, v rodinách se prý nákaza šíří, na milionové demonstraci nikoliv

Sdílet

Oficiální media mají nový hit. Je jím každodenní korona hrůza „druhá vlna“: Češi jsou prý největším hříšníkem koronaviru. Prý tu přibývá nejvíc nemocných v celé EU (nikdo už neřekne, že se jedná o tradiční období nárůstu sezonních onemocnění respiračního traktu v tuto dobu a pozitivně testovaný ještě neznamená nemocný), prý mají Češi nejhorší morálku v dodržování pravidel, prý nechtějí nosit roušky, chtějí chodit na pivo atd. Není nic, co by nyní Češi nedělali špatně, nic v čem by nebyli nejhorší.

Proto je potřeba přijmout ta nejpřísnější opatření, všechny zavřít doma, kritiky umlčet (nejlépe navždy) a čekat zavřen doma v děsu na „spásnou vakcínu“ od firmy Astra/Zeneca, která je tak bezpečná, že si firma od vlád nechala podepsat právní indemnitu. To znamená, že nebude odpovědná za případné vedlejší efekty vakcíny na zdraví očkovaných.

Jedna věc je pozoruhodná. Proč virus udeřil právě u nás? Proč se u nás virus údajně šíři v hospodách a školách, ale nešířil se před minulý měsíc na 1,3 milionové demonstraci v Berlíně proti koronaviru (ta proběhla 28/8 – další už byla berlínskými úřady zakázaná ze „zdravotních“ důvodů. V případě té demonstrace to nelze vše svádět na pěkné počasí, v takovém množství lidí je skoro nemožné, aby nedošlo k ohnisku skutečné infekce v případě kapénkových nákaz) Divné, že?!

Jak se mohlo podařit vymýtit strašný virus v přelidněné Číně, nebo Vietnamu s obrovskou hustotou obyvatelstva a nízkou úrovní hygieny? Kdo se o ní chce přesvědčit, ať si zajde do první vietnamské, nebo čínské restaurace. Jak je možné, že se virus nešíří v obrovských imigrantských ghettech v Německu, nebo Francii? Proč zrovna u nás?

Všechny rozumné argumenty proti současné hysterii již byly řečeny. Za to patří dík především odvážným lékařům jako prof. Žaloudík, Pirk a mnoha dalším odborníkům a informovaným laikům. Nejedná se o problém zdravotnický, ale politický, který bude mít nedozírné následky na celou naši zemi. Jednou se snad dozvíme pravdu a budeme schopni povolat všechny odpovědné osoby k odpovědnosti. Je na každém jednotlivci, zda se nechá děsit masmedii, nebo si dokáže zachovat ve vlastním zájmu zdravý rozum.

Jak moc je „vážná situace s koronavirovou nákazou“ ukazuje nedávný záznam z televizní debaty českých politiků, hned jak začala přestávka a nemělo se vysílat, tak si všichni přední politici hned sundali roušky. Celé jejich vystupování v rouškách bylo divadlo pro diváky.

prometheus


Sdílet

One Reply to “Koronavirus se naučil česky, v rodinách se prý nákaza šíří, na milionové demonstraci nikoliv”

  1. On bude problém v testování. PCR test selhává u osob bez příznaků, tam může být minimálně polovina zcela zdravá, ale byly v nich detekovány nefunkční mrtvé fragmenty RNA. V pár případech se děje praxe taková, že lidi jdou na testy, ale ono na ně nevyjde, odejdou neotestovaní, načež dostanou zprávu, že jsou pozitivní, Gogolovy mrtvé duše, Moliérovy zdraví nemocní.
    Ono se už v mainstream médiích hovořilo, že jsou k mání specifičtější testy na virový protein a navíc v krátkém čase vyhodnotitelné a že se na ně nepřešaltruje. Není to nejspíš tak lukrativní jako PCR nebo se ví, že už by se nedala dělat panika, jaká teď vládne.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *