V českém Tescu propagují oblečení černí modelové. Je to náhoda?

Sdílet

Při posledním nákupu v hypermarketu Tesco jsme s manželkou nevěřili vlastním očím. Reklamu na oblečení tam propaguje černoch! Podle vedení Tesca se mají čeští zákazníci nechat k nákupu nechat nalákat exotickým černochem! Bohužel to není poprvé, kdy nadnárodní řetězce vnucují českým spotřebitelům multikulturní propagandu ve svých reklamách. Je to náhoda, nebo nás připravují na další přísun barevných imigrantů?

Těch již neutěšeně přibývá v každém českém městě. Dnes už i u nás v okresním městě na severu Čech zaslechnete při nákupu běžně arabštinu a vidíte ošátkované ženy. Před 10 lety věc nemyslitelná. To vše za podpory „české“ politické „elity“.

manželský pár z Ústecka


Sdílet

4 Replies to “V českém Tescu propagují oblečení černí modelové. Je to náhoda?

    1. Tiež si myslím.. Účinný bojkot na oblečenie pre černochov by šéfov Tesca rýchlo vyliečil z bludného multikulturalizmu..
      Ak by ich bojkot zasiahol na najcitlivejšom mieste (pokles nákupov takého tovaru a pokles tržieb by mal rýchly a očistný účinok a raz dva by sa šéfovia Tesca prestali hrať na multi-kultúru

      1. bohužiaľ tesco je anglická firma a tak ukazovať negrov im nevadí… leda tak opľuť a nekupovať a hlavne vysvetľovať deťom, čo sú negri za odpad!

  1. firmy podporujuce buzerantov
    apple, at&t, levis, adidas, converse, intel, spotify, skittles, dove, erste bank, slovenska sporitelna, coca cola

    firmy podporujuce cernochov
    mentos, garnier, chupa chups, tschibo, loreal lenor, dm, merci, colgate, coldrex, citroen, schwarzkopf, jeep, maybeline, 7days, tic tac, dacia, calgon, carpathia, hame,scholl, str8, vesela krava, billa, tesco, omv, f&f, orange
    unilever group (axe, dove, surf, zendium, cif, domestos, flora, hellmans, knorr, algida, lipton, rexona, signal, hera, perla, coccolino, radox, rama, savo, timotei, sunlight)
    p&g (old spice, ace, always, ambi pur, ariel, bonux, bounty, braun, gilette, head shoulders, lenor, naturella, oral b, pampers, pantene pro v, tampax, tide, vicks, luvs)

    coca cola https://sun9-14.userapi.com/c858236/v858236088/452cc/0FSv5OJF3XA.jpg

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *