„Kdo nebude dodržovat korona opatření, tomu sebereme děti“, píší německé úřady rodičům

Sdílet

V Německu nabrala korona totalita nový rozměr. Pokud se ve škole objeví pozitivní test na koronavirus, tak všichni musí do karantény a dodržovat nejpřísnější hygienická opatření jako zákaz styku s dalšími lidmi. To se pochopitelně týká i dětí. Co na tom, že nikdo není nemocný, jen má pozitivní jakýsi test. Německé úřady dokonce píší rodičů, že pokud nebudou dodržovat nařízená opatření, tak jim seberou děti! Že tím přímo porušují ústavu, ale jděte! S tím na „elity“ v liberální demokracii nechoďte, nebo vás ještě zavřou.

Jestli si někdo v liberální demokracii myslí, že děti jsou jeho, tak je na velkém omylu! Podobnost s německým nacismem a sionistickým komunismem čistě náhodná!

Milan z Německa


Sdílet

2 Replies to “„Kdo nebude dodržovat korona opatření, tomu sebereme děti“, píší německé úřady rodičům

  1. Autor lže. Nemecko svá opatření neřeší na federální úrovni ale z pozice zemských vlád. Už zdeje ciset5hak lže. Sám žiju v Německu deset let. Jsem členem nekolikskuoin Cesi5a Slováci v Nemecku kam může člověk na Fb mrknout a zjistit jestli nekomu takový dopis přišel. Tohle by se rozhodně v československé komunitě v Německu řešilo. Jenže celý clsnek je Lež. Nic takového se v Nemecku neděje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *