Smutné výsledky výzkumu. 1/4 německých žen a dívek zažila sexuální obtěžování a 1/5 z nich byla již naháněna a bylo jim vyhrožováno

Sdílet

Německá organizace  Kinderhilfswerk Plan International provedla na začátku tohoto roku rozsáhlý výzkum týkající se bezpečnosti německých dívek a žen ve velkých německých městech. Výsledky jsou vskutku neradostné 1/4 z dotazovaných uvedla, že již zažila na vlastní kůži sexuální obtěžování. 1/5 dokonce uvedla, že již byla venku pronásledována, bylo jí sprostě nadáváno a vyhrožováno.

Situace se v posledních letech výrazně zhoršila. Ačkoliv establishment tvrdí sice opak, tak je to prokazatelně způsobeno řízenou masovou imigrací především z Afriky a muslimské Asie. Pro imigranty je žena podřízený tvor a urážet jí, či znásilnit je pro ně zcela normální. Neměla přece sama chodit venku. Bohužel to samé si myslí i „německý“ establishment a tak není divu, že uprchlíci jsou vůči bílým dívkách a ženám v Německu stále agresivnější.

Když už je nějaký uprchlík dopaden, tak je buď rovnou propuštěn, nebo dostane směšný trest a za chvíli je zase z vězení venku.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *