Jak se podvádí u korespondenčních voleb v Německu

Sdílet

V souvislosti se strašlivou pandemií koronaviru, se i v ČR začalo před časem mluvit o „korespondenčním“ hlasování. Kdy volič pošle svůj hlas poštou. Tak musím se podělit o zkušenosti zde v Německu. V Německu žiji od studiím v roce 2001 a za ta léta jsem zažil řadu voleb. Chci proto Čechy varovat před švindlováním a podvody, které korespondenční hlasování přinese. Kvůli tomu ho chtějí „elity“ zavést.

Pár osobních zkušeností. Dobu studií jsem strávil v tzv. WG (Wohngemeinschaft). To si několik studentů společně pronajímá byt. Byl jsem jediný cizinec a několik mých spolubydlících si nechávalo posílat volební lístky do schránky. Tu jsem měli společnou a tak je mohl vzít kdokoliv a odvolit za skutečného voliče. Jednou jsem byl dokonce spolubydlícím požádán, abych za něj odvolil! Chtěl volit Zelené a já to raději dal za něj CDU…. takže vlastně takový malý volební podvod.

Pak jsem se přestěhoval do prvního bytu v chudší čtvrti. Spousta imigrantů a chudých Němců. Poštovní schránky v domě často vybrakované, obálky s korespondenčními lístky poházené po zemi a k dispozici každému. Tak to zkrátka v Německu chodí. Občas jsme s tehdejší přítelkyní bezprizorní hlasy vzali a pro srandu naházeli do poštovní schránky, já jsem ale tehdy neměl v Německu volební právo! Nikomu to ale nevadilo!

Nikoho asi nepřekvapí, že korespondenční hlasy jdou vždy ve prospěch radikálních neomarxistických stran. Zelení. Piráti, SPD (sociální demokracie).

Globální elity zavedly korespondenční hlasy jako nástroj švindlování. U normálních voleb se to prostě švindluje obtížněji, byť zde v Německu máme opakované případy záměrného poškození volebního výsledku opoziční AfD. Proto to nadšení pro korespondenční hlasy a volání po elektronické volbě. To bude ráj volebních podvodů. Bude stačit jeden maník u počítače, aby vše „sečetl“ tak, jak bude potřeba!

Když voličům lidé jako Hamáček slibují korespondenční volby, tak za tím určitě bude nějaká četrovina!

Čech v Německu

PS. Redakci je jméno autora článku známo (pokud je to jeho skutečné jméno), ale neuvádíme ho. Nechceme ho vystavit udáním ze strany aktivistů typu Cemper, Kalibová, Čulík a spol., že se podílel v Německu na volebních podvodech, když neoprávněně hlasoval. Ono je to sice asi již dávno promlčené, ale tihle ubozí bonzáci si nedají pokoj nikdy!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *