Proč globalisté prohráli první kolo „koronaviru“ u české veřejnosti? Kdo by věřil „úplatným“ expertům, vymyšleným statistikám a politickým diletantům

Sdílet

„Experti“ jsou prý znepokojeni druhou vlnou strašlivé pandemie koronaviru COVID19. Prý je to způsobeno tím, že Češi nedodržují pravidla. Je otázkou, proč je to děje? Kde se nedůvěra českého obyvatelstva vůči oficiální verzi pandemie vzala, když například v Británii to s oficiální propagandou podle všeho funguje skvěle? Odpověď má několik částí.

Je tu již půl roční zkušenost s tímto virem (jehož existenci nikdo nezpochybňuje) a strašlivé prognózy se nenaplnily! Zkrátka se podle čísel jedná o lehčí „chřipku“, kdy naprostá většina pozitivně testovaných nemá žádné příznaky (statistiky jsou zde) a ti, co onemocní, jsou vážně chronicky nemocní. Na COVID 19 (na rozdíl od chřipky) nikdo nezemřel, pouze dotyční měli pozitivní test.

Druhým důvodem je nedůvěra obyvatelstva v oficiální čísla. Lidé zkrátka vidí, že se u nás i v cizině s čísly švindluje. Záměrně se zvyšují a nafukují. Třeba pražská nemocnice vydá prohlášení, že dotyčný zemřel na zcela jinou chorobu, ale měl pozitivní test a ministerstvo zdravotnictví ho okamžitě zařadí mezi oběti koronaviru.

Asi nejdůležitějším faktorem je úroveň a důvěryhodnost hlavních „korona herců“. Epidemiolog Prymula bral stamilionové úplatky od farmaceutických firem, přesto zůstává jako poradce vlády a snad každý den straší lidi hroznou pandemií a slibuje spásné očkování. Epidemiolog Maďar dokonce pro jednu farmaceutickou firmu pracuje, z vládního týmu ale z ostudou musel odejít, když se tahle skutečnost provalila (byť oficiální důvody jsou jiné). Tak museli rychle vyhrabat nějakého nového zástupce korona hrůzy – chudáka, který působí hlavně komickým dojmem a dělat mu rychle pozitivní PR (pořad J. Krause – povšimněte si, že je to právě on, který podobným kádrům Prymula apod. začíná vždy náhodou dělat to pozitivní PR). K tomu si přidejte diletanta v čele ministerstva zdravotnictví, který jistě má problém odpovědět na otázku, co je os femurale, což se učí medici na jedné z prvních přednášek z anatomie (kost stehenní). Důvěru nedodává ani Babiš, kdy karanténa platí pro všechny mimo něj.

Globalisté tedy první kolo koronahysterie u české veřejnosti nezvládli, respektive selhaly jejich místní kádry. To ale neznamená, že upustí od svých zlých a špatných záměrů. Koneckonců bílý Čech je pro ně zvíře, které je jejich majetkem a to oni přece mohou kdykoliv utratit. Proto rozšíření nějakého skutečného viru – bakteriologické zbraně (a vydávání za COVID19) je zcela reálná varianta. Tady by měla česká veřejnost dát jasně najevo, že si to v podobném případě s jejich místními kumpány a jejich placenými pomocníky rázně a jednou provždy vyřídí. Kdo slouží podobné špatnosti, tak zasluhuje nejpřísnější trest!

Joe Kolach, Texas USA


Sdílet

One Reply to “Proč globalisté prohráli první kolo „koronaviru“ u české veřejnosti? Kdo by věřil „úplatným“ expertům, vymyšleným statistikám a politickým diletantům”

  1. Víte, co je zajímavé, když si otevřete stránku https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19 a pak zabrousíte na data po validaci, co vidíte? Nějak jsou po validaci nižší čísla. Nemají ta čísla validovaná snad větší váhu než jen čísla zjištěná. Nedivil bych se tomu, že dochází k této věci: Jeden člověk byl pozitivně otestován ve více laboratořích a každá ho nahlásila nezávisle na sobě a je pak veden fyzicky jeden případ veden jako několik případů.
    Navrhoval bych jeden pokus s germicidní lampou (UV-C lampou). Zapnout lampu na čas předepsaný pro desinfekci, po té provézt stěr ze skla baňky a provézt onu testovací proceduru. Bude to hodně zajímavé, co test ukáže. Pokud by ukázal pozitivní výsledek, no to by byl fakt gól.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *