„Přijďte na africký tanec“, láká pražská radnice a multikulturní ministerstvo. O slovenskou, nebo ruskou kulturu pořadatelé nestojí

Sdílet

Člověk se v městské hromadné dopravě dozví ledacos. Já jsem se nedávno začetla do reklam v pražské tramvaji.

Tam mě zaujal letáček lákající na multikulturní odpoledne na pražské Parukářce (známý park). Na multikulturní akci „poznejte se sousedé“ se návštěvníci mohou naučit africký tanec, shlédnout vystoupení vietnamských dětí, pokochat se břišní tanečnicí, poslechnout si kubánskou kapelu a ochutnat exotické speciality!

Tohle je přece jasné vnucování multikulturalismu! Potenciální černé násilníky budou naivním návštěvníkům podprahově prezentovat jako okouzlující tanečníky. Vietnamské drogové dealery zase zastoupí jistě roztomilé vietnamské děti a muslimy břišní tanečnice. Zajímavé je, že pořadatelé nestojí o slovenskou, ukrajinskou, nebo ruskou kulturu. Je to kvůli tomu, že se jedná o bělochy?

Multikulturní seance v Praze za podpory ministerstva vnitra

Pikantní jsou i sponzoři. Místní radnice (podle webu koalice TOP 09, Piráti a Zelení), pražský magistrát (koalice TOP 09, Piráti a Praha sobě) a chybět nemůže ani Hamáčkovo ministerstvo vnitra. To je asi nejzvláštnější. Jeho zaměstnanci přece čelí multikulturnímu obohacování ze strany nebílých imigrantů každý den a mají o něm detailní znalosti. Drogy, pašování lidí, podvody s DPH. Není snad oblast kriminality, kde by nebílí imigranti u nás nehráli významnou roli.

Typuji, že na aktivity českých vlasteneckých spolků tyhle instituce nedaly ani korunu.


Sdílet

4 Replies to “„Přijďte na africký tanec“, láká pražská radnice a multikulturní ministerstvo. O slovenskou, nebo ruskou kulturu pořadatelé nestojí

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *