Německé fotbalové kluby se radují, že ztrácejí německé fanoušky. Hlavní je pestrost a místní muslimská komunita

Sdílet

Německý prvoligový klub 1. FC Köln oznámil na svém twitteru, že má radost, že ho opouští další německý fanoušek. Fanoušek si stěžoval, že příště na klubovém dresu bude i místní velká mešita a s tou on se identifikovat nemůže. Místní velká mešita patří tureckým muslimům.

Když ho jeho dřívější klub poučil, že klubové hodnoty jsou otevřenost, pestrost, tolerance a čestnost. Fanoušek klubu jen připomněl, že zrovna tyhle hodnoty muslimové moc nevyznávají a tak příště klub by ještě měl hráčům dát duhový trikot. Klub okamžitě duhový trikot zveřejnil. Podle klubu prý velká mešita reprezentuje „tradiční“ místní muslimskou komunitu, která prý reprezentuje mnoho fanoušků klubu (což ale z fotek návštěvníků zápasů patrno není).

Klubový dres pro LGBT++ fanoušky?

Místní klub ale i celý německý (západoevropský) fotbal je posedlý podporou všemožných neomarxistických nápadů. Masové imigrace, LGBT hnutí, islamizace země atd.

Nikdo se potom nemůže divit, že kluby již o tradiční německé fanoušky nestojí.


Sdílet

One Reply to “Německé fotbalové kluby se radují, že ztrácejí německé fanoušky. Hlavní je pestrost a místní muslimská komunita”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *