Somálský uprchlík znásilnil dvě švédské dívenky (9, 12). Deportován ale nebude

Sdílet

Somálský uprchlík Ahmed M., který 15. dubna 2020 ve švédském Norrköpingu znásilnil 9 letou dívenku, nebude deportován ze země. V roce 2015 totiž obdržel švédské občanství a nebude proto vyhoštěn. Půjde na 11 let do vězení (za 5 let ale bude propuštěn) a dívce by měl zaplatit 23 tis EUR, což se nikdy nestane! Dívka bude mít trauma na celý život, což ale nikoho nezajímá. Ona je totiž bílá a přece „white lives do not matter“. (na bilých životech nezáleží)

Přitom to není jeho první znásilnění nezletilé švédské dívky. V roce 2017 již znásilnil jinou nezletilou dívku (12). Švédské občanství je rozdáváno uprchlíkům jako cukrové bonbony a oni pak nemohou být ze země vyhoštěni ani po spáchání velmi závažných trestných činů. O tom ale globálním elitám šlo od začátku. Zničit tradiční bílé národy a vytvořit muslimských evropský chalífát. Jen si musíme uvědomit, že tyhle globální elity muslimského vyznání nejsou. To je ale jiná story.

Bohužel podobné procesy vidíme i u nás v ČR. Zde také dostávají české občanství vietnamští a muslimští imigranti kriminálníci a ti pak nemohou být ze země vyhoštěni ani po vážných kriminálních deliktech.

KPI


Sdílet

One Reply to “Somálský uprchlík znásilnil dvě švédské dívenky (9, 12). Deportován ale nebude”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *