Policie by neměla zasahovat proti řádícím uprchlíkům, žádá přední politička německé sociální demokracie

Sdílet

Německá města se v posledních týdnech stala bojovou zónou, kdy gangy mladých uprchlíků večer napadají policii, terorizují místní bílé obyvatelstvo a demolují obchody a veřejný majetek. Stuttgart, Frankfurt nad Mohanem, Kolín nad Rýnem, Hamburk atd. Podle ministerské předsedkyně spolkové země Porýní-Vestfálsko Malu Dreyer (sociální demokracie – SPD) by ale policie neměla proti řádícím uprchlíkům zasahovat. Uprchlíci prý jsou rozzlobeni kvůli karanténě, že prý nemohou slavit a volně se pohybovat po městě! Policie by se prý měla stáhnout a nechat situaci samu deeskalovat! Podporu ji pochopitelně poskytla mainstreamová media, prý se jedná o „večírky“ (Party Szene) a je to „mládež“. Sice si vysloužila „kritiku“ od dalších politických stran, ale to je jen (s výjimkou opoziční AfD) divadlo pro voliče. Imigranty podporuje celá oficiální německá politická scéna – CDU/CSU, SPD, FDP, Zelení. Die Linke, Piráti…

Oficiální němečtí politici otevřeně předávají svá města a zemi uprchlíkům. Pokud někoho policie sleduje, tak jsou to etničtí Němci, kterým se imigrantské násilí nelíbí. Bohužel podobné trendy vidím i u nás doma. Stačí se projít večer centrem Brna, Prahy a člověk vidí desítky podivných černochů, Arabů, Vietnamců, Cikánů kteří zcela bezostyšně prodávají drogy, okrádají kolemjdoucí a úřady to „nevidí“.

Milan v Německu


Sdílet

2 Replies to “Policie by neměla zasahovat proti řádícím uprchlíkům, žádá přední politička německé sociální demokracie

  1. Jsme takoví blbci,že nevnímáme realitu,jsme ta mlčící většina,která se probere až bude pozdě?

  2. Kdybych tady napsal co opravdu účinného by se proti nájezdům těchto hord vandráků a povalečů mělo dělat, tak mě týž den v klepetech odveze eskorta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *