Podivný pokles odsouzených Vietnamců za drogovou trestnou činnost. Co za tím je?

Sdílet

Výroční zpráva Národní protidrogové centrály za rok 2019 opět potvrdila pokles odsouzených občanů vietnamské národnosti za drogovou trestnou činnost. V roce 2019 to bylo jen 47 osob vietnamské národnosti, které byly odsouzené za drogovou trestnou činnost.

To potvrzuje trend od roku 2013, kdy z neznámých důvodů došlo k poklesu zadržených a odsouzených Vietnamců za výrobu a prodej drog.

Rok20122013201420152016201720182019
Vietnamci2832182371431351115747
Počet odsouzených Vietnamců za drogové trestné skutky. Zdroj NPC

Přitom je zcela zřejmé, že se Vietnamci svých lukrativních drogových obchodů nevzdali. Tehdejší místopředseda vlády L. Zaorálek (ČSSD) dokonce v roce 2018 prohlásil, že „vietnamská komunita u nás je organizovaný zločin a bezpečnostní problém č. 1. Nikdo si ho za to tehdy ( s výjimkou „vietnamské spojky“ v ODS europoslance Jana Zahradila) ani nedovolil veřejně kritizovat. Což je v současné multikulturní hysterii neobvyklý jev. Zaorálek řekl zkrátka to, co každý ví, vietnamská komunita u nás je komunita kriminální a jejím hlavním zdrojem obživy jsou drogy (Vietnamci jsou také významně zapojeni do pašování imigrantů, podvodů s DPH, vydírání, atd.)

Je proto s podivem, že počet zadržených a odsouzených Vietnamců klesá. Čím to může být? Náhlou špatnou prací policie to opravdu není, za to dám ruku do ohně. Řadový policista o vietnamské komunitě a všech těch tržnicích, večerkách a bistrech ví své. Problém je, že vietnamské drogové mafie dnes mají již de facto oficiální politické krytí.

Je zajímavé, že pokles odsouzených Vietnamců koreluje s nástupem vlády B. Sobotky a další prudký pokles následoval po nástupu islámofila Hamáčka na post ministra vnitra. Tím neříkám, že oba pánové berou od vietnamských drogových mafií peníze, nebo mají vietnamské „asistentky“ jako jistý europoslanec. Spíš poskytují ideový rámec pro rozvoj imigrantské kriminality. To je celoevropský trend. Po celé Evropě jde kriminality imigrantů prudce nahoru a policie naopak tuto kriminalitu má nařízeno nestíhat a soudy nesoudit.

Neslavně proslulá vietnamská tržnice SAPA, centrum vietnamských drogových obchodů, Na snímku Vietnamec ve věku asi 65-70 let hovořící pouze vietnamsky prodává místním trhovcům kávu, čaj a džus

Jestli to takhle půjde dál, tak každá vietnamská tržnice a večerka bude otevřeně prodávat drogy české mládeži a policie tomu bude na příkaz politiků jen přihlížet. Již dnes je v ČR oficiálně asi 70 tisíc zcela závislých narkomanů, většinou klienti vietnamských večerek a bister. To číslo se každých 10 let zdvojnásobí. Drogy mládež začíná brát v mezi 12-22 rokem věku. Ve škole dnes dětem multikulturní učitelé vyprávějí o tvrdě pracujících Vietnamcích, filmy ukazují, jak je super nakupovat u Vietnamců ve večerkách, media vyprávějí jak historky, jak Vietnamci šíjí roušky pro IZS. Je to všechno náhoda? Tomu nevěřím! Stane se z naší země narco stát jako třeba z Kolumbie, nebo Albánie? Kde budou narco mafie operovat zcela beztrestně pod politickou ochranou? Bez politické podpory (což nemusí být nutně korupce) by nebyla masová kriminalita menšin (Vietnamci, černoši, Albánci, Arabové) možná. Jedná se o celoevropský trend vyvolaný těmi, kdo vymysleli, podporovali a financovali rozvoj neomarxistických teorií multikulturalismu a jejich zavádění do praxe.

Bez otevřené podpory místních politiků by kriminalita imigrantů a menšin nebyla možná. Europoslanec J. Zahradil z ODS na Miss Vietnam
Bez politického krytí ze strany místních politiků by nebyla masivní kriminalita menšin možná. K. Schwarzenberg z TOP 09 na Miss Vietnam

policista ve službě


Sdílet

5 Replies to “Podivný pokles odsouzených Vietnamců za drogovou trestnou činnost. Co za tím je?

  1. Vynikající článek! Jen tak dál. Z pro-vietnamské propagandy se mi už zvedá kufr.
    Jenom bych nepřeceňoval spekulace o tom, že všichni Vietnamci jsou zapojeni do drogového byznysu. Tím samozřejmě nepodceňuji závažnost problémů soužití s těmito lidmi.

    1. sireni drog – mimo obrovske zisky jen do par kapes se jedna predevsim o jeden z mnoha zpusobu genocidy bile rasy …vietnamci jsou zrovna v teto dobe ti vhodni…

  2. Z něčeho vietkongove to bohatství získat museli. Z prodeje lán acu třem bezdomovcům a pěti soCkam za den to byt nemohlo

  3. Ještě se tu neobjevilo slunko s chytrými vietnamskými Dětmi, které jsou nejlepší ve třídě. Co se děje? Mají v neziskovkach prázdniny ?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *