Německé úřady odebraly 2 děti polské katolické matce a přidělily je muslimské rodině

Sdílet

Německý úřad pro děti a mládež (Jugendamt), který se údajně stará o dobro dětí, odebral polské matce Claudii Majewské její 2 děti. Ta přitom neudělala nic jiného, než že se šla v roce 2018 zeptat na úřad, zda by byla možnost přidělení bytu (na ten ale mají nyní nárok pouze uprchlíci!). Po rozchodu s partnerem žila u matky. Úřady jí nejprve hned jedno dítě odebraly a za dva roky i to druhé. Děti byly přiděleny do turecké muslimské rodiny, ačkoliv úřady věděly, že matka je katolička.

Celá událost vyvolala pozdvižení v Polsku, kde o skandálu informovala i státní televize. Polský úřad na podporu rodiny a dětí proto dal k německému soudu žalobu a nyní se očekává soudní verdikt. Polské úřady, politici a církev se v případu aktivně angažují na ochranu svých občanů proti cizí úřední zvůli.

Asi si vzpomenete jak před časem bránili české děti „čeští“ politici v čele s ministryní Marxovou před zvůlí norských úřadů. Ta se nebohé matce dokonce veřejně vysmívala, že je prý vše v pořádku a podle norských zákonů a nebyla v tom hanebném jednání bohužel zdaleka mezi „českými“ politiky sama.


Sdílet

2 Replies to “Německé úřady odebraly 2 děti polské katolické matce a přidělily je muslimské rodině

  1. No toto, už i v Německu mají svůj barnevernet, ne-li něco horšího. A co fakt nezvedne je, že přivandrovalec byt dostane, místní prd.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *