Na Tour de France začnou na pódium dávat chlapy-hostesáky. Další baště sexismu byl zasazen tvrdý úder

Sdílet

Christian Prudhomme, ředitel nejznámějšího cyklistického závodu na světě Tour de France, oznámil, že v příštím ročníku se na pódiu při předávání cen místo sličných hostesek objeví i chlapy-hostesáci. Předávání věnců, stříkání šampaňského a sličné dívky tedy budou patřit minulosti!

Důvodem pro tuhle změnu prý jsou stále hlasitější protesty. Kdo si stěžuje, ale ředitel závodu neuvedl. Fanoušci cyklistiky to určitě nebudou. Také se tím prý posílí rovnost a stejné příležitosti!

Příkladem v tomto směru šla před časem Formule 1. Ta zrušila tzv Grid Girls, které stály na startu vedle pilotů F1. Prý to nebylo v souladu s hodnotami soutěže. Pak je ale majitelé F1 zase potichu zavedli, došlo k prudkému poklesu sledovanosti a návštěvnosti a „money still latter“ (na penězích záleží).

Dilema čeká závodníky, vítězové totiž tradičně dostávali od hostesek polibek na tvář. Nechají se teď líbat i od chlapů, nebo nějakých LGBT++ individuí? Budou moci odmítnout polibek od zřejmého homosexuála? Nebo to bude trestný čin homofobie?

Starý svět je likvidován za pochodu finančními globálními „elitami“, tak si nasaďte roušku a v odevzdaně to sledujte.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *