Korona šílenství nekončí. V Německu zavedli na letištích povinné testy na COVID19. Za odmítnutí hrozí pokuta 25 000EUR

Sdílet

Německý ministr zdravotnictví J. Spahn (vzděláním politolog a praxí bankovní úředník) nařídil od soboty povinné testování všech pasažérů, kteří přiletí do Německa z „rizikových zemí a oblastí“. Odmítnutí bude pokutováno částkou až do výše 25 000 EUR. Testy budou zdarma a bude je provádět Červený kříž. Podle německé vlády je to prý reakce na údajnou druhou vlnu koronavirové nákazy. Minulý týden bylo v Německu potvrzeno za den 1000 pozitivních osob na COVID19. Úřady ale ze záhadného důvodu neuvádějí kolik z nich je nemocných, či vyžaduje hospitalizaci.

Podle nezávislých komentátorů je to reakce úřadů na rostoucí odpor německé veřejnosti vůči koronavirovým opatřením a celé koronavirové pandemii. Německou zažilo nedávno obří proti koronavirovou demonstraci, které se v Berlíně zúčastnil více než 1 milion Němců, kteří protestovali proti omezování svobody, ničení ekonomiky a možnému povinnému očkování. Oficiální verze koronavirové pandemie je navíc zpochybňovány řadou předních německých lékařů a vědců! Media a establishment se sice pokouší podobný odpor zadusit, ale zatím bez velkého úspěchu.

Proto je potřeba začít německou veřejnost opět děsit zprávami o strašlivé pandemii a následně opět začít přijímat „nutná“ opatření, která budou běžným lidem otravovat život a připravovat je na život v neofeudalistické totalitě (budou připoutáni k jednomu místu) pro „jejich dobro“. Přesně jak si přeji globální páni.

Milan v Německu


Sdílet

One Reply to “Korona šílenství nekončí. V Německu zavedli na letištích povinné testy na COVID19. Za odmítnutí hrozí pokuta 25 000EUR”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *