Sponzoři letošní Prague pride vystoupili z anonymity. Vodafone, Coca cola, Staropramen, EU, US embassy, holandská a izraelská ambasáda, Ing Bank…

Sdílet

Dlouho to vypadalo, že se sponzoři homopochodu Prague pride letos za svoji podporu stydí. Zdálo se, že jim je český většinový „homofob“ najednou dobrý, respektive jeho peněženka. Ale nakonec ideové cíle jejich majitelů (a také asi jejich příkaz) převládly.

Stejně jako loni je hlavním sponzorem mobilní operátor Vodafone.

Hlavními partnery jsou MHMP Prahy, ten dokonce přidělil dotaci 1 mil kč zcela mimořádně. Vedle pražské radnice se skví EU a americká korporace Coca Cola výrobce nápoje Sprite.

Dalšími významnými sponzory jsou ambasády USA, Izraele a Holandska. Pivovar Staropramen a Bráník, nebo Microsoft. Letos opět nechybí holandská ING Bank.

Mezi partnery najdete i bizarní organizace jako „dva tátové“, nebo Amnesty international.

Pokud využíváte služeb Vodafone a žízeň hasíte americkým homopivem Staropramen a Bráník, nebo teplou americkou Coca Colou, či Sprite, tak současně podporujete LGBT++P agendu. Přitom máte na vybranou. Piva a sladkých limonád je na trhu spousta. Stejně jako skutečně českých piv – namátkou Budvar, Dudák, Svijany. Až vám jednou budou úřady chtít odebrat děti a dát je na hraní veselým gayům, nebo lesbám, tak se podívejte do zrcadla, tam uvidíte spoluviníka.

Akce DOST kdysi vyhlásila bojkot ameriským homopivům ze Staropramenu

Aron G.


Sdílet

2 Replies to “Sponzoři letošní Prague pride vystoupili z anonymity. Vodafone, Coca cola, Staropramen, EU, US embassy, holandská a izraelská ambasáda, Ing Bank…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *