Afgánský uprchlík znásilnil dvě nezletilé dívky (11, 13), přitom měl sedět ve vyšetřovací vazbě. Státní zástupce „vše je v pohodě“

Sdílet

Německý Dortmund žije nepěkným skandálem. Afgánský uprchlík (23) zde během krátké doby znásilnil dvě nezletilé bílé dívky. Nejprve 20. června pohlavně zneužil 11 letou německou dívku a to velmi brutálním způsobem. Policie ho dopadla a uprchlík by vzat do vyšetřovací vazby. Již 3. července byl ale na žádost jeho advokáta propuštěn. Místní justice neviděla prý důvod ho držet ve vazbě a vyšetřování jeho trestného činu mělo probíhat na svobodě. Uprchlík prý má trvalou adresu a nehrozí jeho útěk. Že by mohl pokračovat v páchaní trestné činnosti prokurátor Börge Klepping považoval za nepravděpodobné.

Propuštění na svobodu si ale uprchlík vyložil po svém a za pár dnů zamkl jinou německou dívku (13) v domě a znásilnil opět velmi brutálním způsobem. Druhý den byl opět dopaden a opět uzavřen do vyšetřovací vazby. Jak dlouho si v ní posedí tentokrát se ještě uvidí, ale podle všeho bude opět brzy propuštěn. Justice ale žádnou chybu na své straně nevidí a vše prý bylo podle zákona a „v pohodě“.

Obě dívky jsou nyní v péči psychologů a psychiatrů kvůli těžké fyzické a psychické újmě. Následky si pravděpodobně ponesou celý život stejně jako jejich rodiny. To ale nikoho nezajímá. Uprchlíci jsou nyní stejně jako další vyvolené menšiny v Německu nad zákonem a s etnickými Němci již globální finanční oligarchie v Německu nepočítá. Neradoval bych se moc, stejný plán mají i pro Čechy a Českou Republiku.

Milan v Německu


Sdílet

One Reply to “Afgánský uprchlík znásilnil dvě nezletilé dívky (11, 13), přitom měl sedět ve vyšetřovací vazbě. Státní zástupce „vše je v pohodě“”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *